Slađa se oglasila nakon što joj je ACO PEJOVIĆ ODBIO BAŠIŠ: Evo šta je rekla, “ŠTO SE TIČE 500 EURA..”

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković pre dve noći su organizovali proslavu 18. rođendana svoje ćerke Sofije.

Na proslavu je došao i Aco Pejović sa suprugom. Isplivao je snimak na društvenim mrežama gdje su Slađa, Đani i Aco Pejović vidno raspoloženi, te su svi zajedno pevali uz poznatu numeru “Sve ti dugujem”.

Ono što je mnoge zaintrigiralo je situacija kada Slađa daje 500 evra Pejoviću koji ne uzima bakšiš, a nakon toga otima Đaniju mikrofon i daje Aci Pejoviću.

Slađa je sad otkrila kako se sve to odigralo.

– Otela sam mikrofon Đaniju zato što sam ja htjela da pjevam, ali sam se u trenutku predomislila, jer sam u žalosti. Tako je došlo do te situacije – priznala nam je Slađa, pa prokomentarisala situaciju kada Pejović odbija njen bakšiš:

– Što se tiče 500 eura, to je bilo čisto iz kurtoazije, Aco je naš prijatelj i veliki gospodin. Pare su otišle muzičarima – rekla je Slađa.

@kafana365 #djani #acopejovic #fyp #foryou #foryou #nodjaninoparty #srbija #balkantiktok #foryoupage #bosna #hrvatska #pejovic #fyp #fyp #deutschland #bakšiš #topciderac #fyp ♬ original sound – 🅺🅰🅵🅰🅽🅰365

kurir.rs/alo