SJEĆATE SE MELEK IZ SERIJE “ELIF”? POGLEDAJTE KAKO GLUMICA DANAS IZGLEDA: Iznenadit ćete se kad vidite nove slike (FOTO)


Selin Sezgin (30) proslavila se ulogom Melek u turskoj hit-seriji “Elif”.


w873

Ulogom Melek, Selin Sezgin je osvojila srca miliona gledatelja kako u rodnoj Turskoj, tako i na području Evrope, ali i Latinske Amerike, kolijevke sapunica.  Publika se toliko srodila s omiljenim likovima serije, da mnogi protagoniste, što izuzetak nije ni Selin, poistovjećuju s likovima koje igraju. Za mnoge ova šarmantna glumica je Melek i nakon što se kamere ugase.

A evo kako ona danas izgleda:

https://www.instagram.com/p/Cttn8rDIwwy

https://www.instagram.com/p/CtE8btLL-AP/

https://www.instagram.com/p/CtTzDS5rLNA/

Sestre Kovač već skoro deceniju nisu u dobrim odnosima, čak ni smrt njihovog oca Kornelija nije uticala na pomirenje.

Nekadašnje članice benda “K2” i kćerke pokojnog kompozitora Kornelija Kovača već godinama nisu u dobrim odnosima. Aleksandra i Kristina Kovač ne govore međusobno skoro već deceniju.

Kristina je još 2014 godine javno objavila na društvenoj mreži Facebook kako njena sestra nije stala na njenu stranu kada ju je Aleksandrin partner, kompozitor Roman Goršek napao. U svom otovorenom obraćanju je navela razloge konflikta.

„To što je izrečeno od strane partnera moje rođene sestre bilo je skandalozno i neprijatno za čitanje. Prvi put me je javno pljuvao kada je Nina (Radojičić, prim. aut.) pjevala pjesmu ‘Čaroban’ na takmičenju za našeg predstavnika na Evrosongu, a pjevala je i Aleksandra svoju numeru ‘Idemo dalje’. Neću ulaziti u sitne detalje, ali oni koji me znaju svjesni su tuge i problema koji su već godinama vezani za moj odnos sa nekada najbližom sestrom na svijetu. Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni“, napisala je tada Kristina.

https://www.instagram.com/p/CjS1ynDqvW9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9cf35482-02a3-4582-98d9-17fc83b26519

Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dijete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidjelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila… Moje dijete otkako se rodilo pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest mjeseci imalo, pa je, koliko vidim, posljednjih dana skoro nema. Ja sam najbližu sestru izgubila preij 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas“, zaključila je tada Kristina Kovač u svom pismu.

Ubrzo se oglasila i Aleksandra, koja je potvrdila da između njih nije sve kako treba.


„Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva ‘K2’ albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Poslije toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i rijetko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i riječi. Volim je i uvijek ću je voljeti, ali nas dvije odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže“, poručila je jednom prilikom Aleksandra Kovač.Podsjetimo, prošle godine preminuo je njihov otac Kornelije, a poslije dužeg vremena Kristina je došla iz Švedske u Srbiju. Mnogi su pomislili da će ih ujediniti bol koja ih je zadesila, ali to se nije desilo. Naime, Kristina je na Instagramu objavila zajedničku porodičnu fotografiju, a na kojima je bila i Aleksandra.

„Kako je daleko to vrijeme, kad mi je bila nadohvat vrhova prstiju… Čini se da živim čitavu vječnost bez nje. A sad je i Koki dio te večnosti. Tuga, takva tuga, zauvijek“, napisala je Kristina u opisu fotografije.

Pratioci su odmah primijetili da je na slika i njena sestra. „Ali zato ti je sestra tu… Ne čekajte… Respekt za ijcelu vašu porodicu.“ Ipak, Kristina je jasno dala do znanja zašto je starija Aleksandra na slikama.

„Hvala na respektu, i ne hvala na lekciji o tome kako mi je sestra tu. Da mi je sestra ‘tu’, ništa od svega što se desilo sa tom pričom ne bi se desilo. Ne treba meni podsjećanje, odlično pamtim. Smatram da to što neko nažalost ima prilike da čita o mom odnosu sa mojom sestrom, ne daje nikome za pravo da me savjetuje, podsjeća da sestru imam i slično. Meni je, eto, recimo to nepristojno“, odgovorila je na to Kristina, prenosi Zadovoljna.rs