Sedžad Džidić, punac Elmedina Karića spreman da kćerku vrati kući zbog života u troje: Ona ima gdje, samo neka kaže, za pola sata ću doći po nju (VIDEO)
Priča o životu u troje koju je za medije ispričao Elmedin Karić obišla je region u proteklih nekoliko dana. Svojoj prvoj supruzi Fatimi koja mu je rodila tri sina, Elmedin je prije dvije godine doveo u kuću Ukrajinku Janu. Ona je prihvatila da živi sa svojim suprugom i njegovom novom drugom ženom, a sa svojima ne kontaktira. Ali zbog ovih nesvakidašnjih dešavanja, Senzacija.ba je kontaktirala njene roditelje koji su zgroženi sa svim što su vidjeli i to sve preko Youtube-a.

Fatimin otac Sedžad je novinarki Mirzi Vranj otvorio dušu i svojoj kćerki poručio da kod njih ima bujruma i da je dovoljno samo da kaže da želi da ide iz takve zajednice, da će se on pojaviti pred njenim vratima za pola sata:

“To je van pameti, šta da vam kažem drugo. Niko nama nije ništa saopštio, mi smo samo to vidjeli na Youtube-u. Ona je nama govorila da je u Hrvatskoj da radi”, govori na početku punac Elmedina Karića.

Ispod u videu poslušajte cijeli razgovor: