Savjetovala svekrva snahu


Savjetovala svekrva snahu:


– Snaho, danas idemo u goste, pa kad je ižednim, ja ću ti namignuti, a ti skokni pa mi donesi vode, tako da niko ne zna da ti naređujem

gostiii

Snaha će na to:

– A kad ja tebi odmignem, ti ustani pa se napij tako da niko ne zna da mi džaba naređuješ

Pripadnicima nekih horoskopskih znakova će do 1. marta sve ići od ruke, međutim, neki će osjećati da se ništa ne odvija po planu.

Ovo su horoskopski znaci koji će jedva dočekati da se februar završi.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Treba da se paze grešaka i loših poslovnih i finansijskih procjena, a u intimnom životu trzavica. Krajem mejseca osjetiće olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

Lav

Lavovima će februar biti naporan zbog porasta obaveza. Osjećaće da ne mogu da predahnu jer, čim dovrše jedan zadatak, doći će nova zaduženja. Užurban ritam prilično će ih iscrpeti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mjesecu. Ljubavni život parova biće pun napetosti, dok bi samci mogli da pate za nekim ko ne može da ih usreći.


Strijelac

Strijelčevi će ovog mjeseca biti napeti i nervozni. Često će biti na ivici nerava, pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekim posvađati. Trebalo bi da paze da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti. Finansijska situacija biće promjenljiva, a krajem mjeseca na vidjelo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će morati da se posvete.