RUSKI ASTROLOG – 15. SEPTEMBRA ĆE 6 PLANETA BITI RETROGRADNO: Evo šta vas čeka do kraja dana




Šta je najpametnije da uradimo baš danas, 15. septembra objašnjava nam Valerija Vasiljeva, ruski astrolog

Ruski astrolog Valerija Vasiljeva je objasnila kako da preživimo 15. septembar 2023. godine – dan kada će se 6 retrogradnih planeta naći jedna pored druge.

“Zbog činjenice da se u ovom trenutku čak šest planeta okreće u suprotnom smjeru, retrogradnost Merkura, Urana, Neptuna, Saturna, Plutona i Jupitera ne može a da ne utiče na živote svih horoskopskih znakova. Zbog njihovog snažnog pritiska, može se činiti da izlaza nema, a problemi će se samo gomilati. Ali ne očajavajte, jer će vam u pomoć priskočiti planeta iznenađenja,” kaže Valerija, prenosi Stil.

Svaki mlad mjesec je poseban, i ovo nije izuzetak. Tačka mladog mjeseca je u harmoničnom aspektu prema Uranu – planeti iznenađenja, kao i svega novog i izuzetnog.

Mlad Mesec u horoskopskom znaku Djevica – šta očekivati

Ovo je najbolje vrijeme da počnete da pravite planove i pravite želje za predstojeći lunarni mjesec.

Na mladom mjesecu 15. septembra ne možete da djelujete, samo treba da planirate. Znak zodijaka Djevica u astrologiji je odgovoran za takve oblasti života kao što su posao, odnosi sa kolegama i podređenima, zdravlje, red i planiranje.

Djevica voli jasnoću i praktičnost, pa svoje želje formulišite što je moguće konkretnije.

Ovaj mlad mjesec se poklapa sa završetkom retrogradnosti Merkura, što znači da nekoliko dana nakon njega možete ne samo da planirate, već i da počnete da preduzimate akcije.

Šta možete i treba da radite na dan mladog mjeseca?

Mlad Mjesec je odlično vrijeme za traženje novog posla ili napredovanje na ljestvici karijere. Pravo je vrijeme i da dovedete stvari u red kod kuće, na poslu i u mislima.

15. decembra možete započeti dijetu, planirani pregled, velnes tretman i td.