Ruška Jakić napunila je 84 godine, pa skinula šminku – da li biste joj rekli “Dobro jutro lutko”?OVAJ PRIZOR SE NE VIĐA ČESTO (FOTO)

Ruka Jaki, koji je nekada vodio poznatu emisiju “Ljubav i moda”, jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije. Imala je impresivnu aplikaciju za šminkanje, koja je ostavila utisak na sve koji su je vidjeli.

Ruška je veoma pripremljena i mukotrpno dosljedno našminkana, i ne zna se da se u bilo kojem trenutku otvoreno pojavila bez kozmetike, što je razlog zašto je njena fotografija koja se pojavila na webu izazvala veliku pažnju klijenata širom Balkana.

Moderatorka je uhvaćena tokom tretmana lica, a očekujemo da je ranije danas i sama sebi rekla opšte popularan izraz “Sjajno jutro, lutko”.

Čini se da je voditeljka nedavno uložila u njegu kože lica, o čemu svjedoči i njen mladalački, njegovan izgled.

– Nekada u davnoj prošlosti ovim gradom su šetale dame za kojima su muškarci zaista izgubili psihu. Ovih dana se više ne može razlikovati od silikona, ja kažem da danas svi imaju preobilje silikona i odsustvo uma, i to je njihova karta. Nikada ne bih trebao izgubiti karakter. Teško mogu da zamislim kako neko može toliko da promeni sopstveni prikaz – rekla je svojevremeno Ruška.