“Roditelje od dečka sam upoznala na 8.mart…”


Upoznala sam roditelje od dečka na 8.Mart, bila sam baš nervozna, htjela sam da im se svidim. 

Dogovorila sam se s majkom koja radi u cvjećari da njegovoj majci i sestri napravi neki buket koji mogu da priuštim jer nemam nešto novca


buket

Otišli smo, meni je bilo lijepo. A onda mi je dečko poslije rekao da nećemo ići tamo više, jer je njegovom ocu smetalo što sam došla “samo” sa cvijećem kod njega u kuću.”

Proteklog vikenda dešavala se opšta drama u Nišu, pošto, kako kažu očevici, Siniša Kulić je pobjegao iz Kovid bolnice, pa su ga vraćali nazad, zbog čega su Miljana i Marija napravile opštu dramu.

– Siniša je bio pozitivan na koronu, pa je zbog cjelokupnog njegovog zdravstvenog stanja smješten u tamošnju bolnicu. Znate da je imao teške operacije, imunitet slab od svega, i tamo je bio na praćenju, uz nadzor ljekara, dok svojevoljno nije odlučio da napusti bolnicu! Spakovao stvari i otišao. Zapravo, mislim da su Marija, Miljana i njen dečko došli po njega. Nije bilo šanse da ga zaustave zaposleni. To se sve dešavalo u petak. Samo je ponavljao „begaj bre“, i nije htio da čuje ni savjete ni ništa – priča izvor iz Niške bolnice i nastavlja:


2608935-1121265-miljanakulic-edit-ff

– Onda smo po protokolu morali da obavjestimo glavnu dežurnu sestru, ljekara, a oni, protokolarno policiju da izvijeste, posto je riječ o koroni, virusu, a i da bi se ogradili u slučaju da pacijent nestane, nešto mu se desi, ili napravi bilo koji prekršaj, da više nije u zdravstvenoj ustanovi. Ne znam kako je došlo do toga, ali poslije nekih sat, dva vremena vraća se on, dovoze ga. Marija i Miljana haos prave! Svađaju se! Znaju one ljude, svi će zažaliti, platiti, šta li su pričale, više se ni ne sjećam, ali to veče je ostao na odjeljenju ipak – ispričao je izvor za Svet.