PUČE BRUKA U ELITI! Janjuš iznio SKANDALOZNE TVRDNJE o Maji Marinković, ona promijenila sve boje! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš optužio je Maju Marinković da je bila intimna sa oženjenim reperom Dragomirom Despićem Desingericom.

Naime, Janjuš je rekao pred svima da je Maja bila sa reperom Desingericom, i to na neočekivan način:

Maja Marinković
FOTO: PRINTSCREEN TV PINK

– Ajde, devojko, tražila si da te je***. Mokra čarapa (Desingerica) je radila po Budvi – kazao je Janjuš.

– Žao mi je što nemam kao Desingerica čarapu da te lupam po glavi – dodao je Janjuš.

Podsjetimo, Dragomir Despić i Maja Marinković ljetos su bili u jeku skandala kad su zajedno uhvaćeni na jednom bazenu u Budvi.

Maja Marinković
FOTO: PRINTSCREEN TV PINK

Ljetos je u medijima odjeknula vijest da su bivša zadrugarka i popularna starleta Maja Marinković i skandalozni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica zajedno uhvaćeni tokom ljetovanja u Crnoj Gori, na jednom bazenu u Budvi. Od tog trenutka njihov odnos je počeo da intrigira javnost, a afera je postala jedna od glavnih za komentarisanje, jer Desingerica ima ženu sa kojom je već 11 godina.

Popularni reper je tada progovorio o situaciju kad su Maja i on uhvaćeni na bazenu.

Maja Marinković, Desingerica
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM, ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

– Kad sam bio u Crnoj Gori tad su me mediji izbacili iz takta, jedini put. To je bilo ono na bazenu sa Majom. Spavao sam, budim se, žena me je probudila. U devet ujutru mi zvoni telefon, radi viber… Ja se javljam, a ona kaže: “Šta radiš? Uđi na viber”. Znao sam da nešto jeste, ulazim na viber, ono link… Spustio sam joj slušalicu i onda ide agonija – govorio je Desingerica za IDJ.

Kurir.rs