PRVI PUT SE OGLASILA VANJA ALEKSIĆ – EVO ŠTA JE REKLA O ŠA: “Dobijam prijetnje…”

U izjavi je potkačila Nenadovu blisku drugaricu Jovanu Tomić Matoru, za koju ističe da sa njima nije ni kafu popila

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša razvodi se od Vanje Aleksić, koju je oženio 20. jula ove godine.

Iako su stali na ludi kamen prije samo mjesec dana, oni su se već razišli. Kako je Ša istakao, Vanja nije bila spremna za brak.

– Zbunilo me je što sam imao velika očekivanja. Nisam želio da se završi. Ostaće između nas šta su razlozi, imam svoje puteve. Idemo lagano, polako. Što se tiče žena i vezivanja slijedi mi ozbiljan odmor – rekao je reper u lajvu na TikToku, a sada se oglasila i Vanja, po prvi put.

– Za sve ljude koji me vole (a i one koji me ne vole), imam potrebu da se oglasim iz jednog jedinog razloga, a razlog je taj jer na društvenoj mreži TikTok dobijam sve više pretnji smrću, želja da crknem, umrem… Obzirom da moj još uvijek zakoniti muž ne želi da demantuje osobu koja je izjavila da sam se udala zbog reklame, želim ja. Udala sam se iz ljubavi prema tom čovjeku i on i ja to vrlo dobro znamo! Za reklamu nije potreban brak, zbog reklame sam mogla da ostanem u vezi sa njim. Brak nije igra! Da sam najveći ološ u životu, to nikada sebi ne bih dozvolila – napisala je ona, pa dodala…

– Moj još uvijek zakoniti suprug vrlo dobro zna koliko sam odbijala da dajem intervjue, emisije i sve ostalo. Da sam željela reklamu, pojavljivala bih se svuda sa njim, gdje god da su nas zvali! To vrlo dobro znaju i novinari. Naš prekid, naša je stvar, smatram da je skroz ispravno da to ostane između nas! Ljudi koji nisu proveli sa nama ni deset sati od početka našeg odnosa, koji nisu ni kafu popili sa nama, smatram da nisu kompetentni da komentarišu bilo šta! Toliko od mene, više se neću oglašavati na tu temu – dopisala je Aleksićka i svim hejterima poručila sljedeće:

– Ja vama želim zdravlje, sreću i da uživate u svom životu. Ne zabadajte nos tamo gde vam nije mjesto – napisala je Šaova i dalje zakonita supruga, Vanja Aleksić.

Inače, Matora se juče, nakon informacije da se Ša razvodi, oglasila putem svog Instagrama, kada je žestoko oplela po Vanji.

– Baš si se proslavila, Vanja, u pravom svjetlu si se pokazala i baš si super djevojka, nemam riječi. Uspjela si u tome da postaneš poznata, svaka ti čast – rekla je u jednom snimku Matora, pa je u sljedećem objasnila svoju naglu reakciju:

– Jače je od mene, morala sam na ovaj način da se obratim, da podijelim sa vama, želim Nenadu da dam podršku. Ne mogu da vjerujem da sam na svadbi bila, u toj kući, koji je to prevarant. Da li je moguće da se neko uda zbog reklame? Us**eš se dečku u život zbog reklame, koji te je držao kao malo vode na dlanu! Svako ko tu djevojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Meni nije normalno da neko može da podrži nekoga ko ima takvo mišljenje – poručila je Jovana Tomić, koja se zatim obratila i Nenadu.

– Nenade bježi, neka te je ostavila, imaš sreće što te je ostavila – istakla je Matora.

(Telegraf.rs)