PRODUKCIJA SPREMILA SPEKTAKL ZBOG ANE ĆURČIĆ: Večeras u Zadrugu stiže porodica – Dušica će je UVESTI!


Dolazak se očekuje oko 23 časa.

Otkako je u “Zadrugu 6” ušla Ana Ćurčić, javnost ne prestaje da prati svaki njen korak, a njeno ponašanje koje je do sada pokazala u rijalitiju podijelilo je gledaoce.

Brojni fanovi Zadruge, prevarenoj nevjenčanoj supruzi Zvezdana Slavnića pružaju bezrezervnu podršku, dok je drugi dio publike mišljenja da je Ana ušla kako bi se proslavila i zaradila novac, te da joj svakodnevne svađe i prebacivanja sa Zvezdanom i njegovom djevojkom Anđelom Đuričić nikako nisu potrebne.


Njena kuma Milena Kačavenda već neko vrijeme otvoreno govori o svemu u šta je upućena iz Anine i Zvezdanove veze, a upravo je ona otkrila najmonstruoznije detalje nasilja, za koje kaže da je Ćurčićeva preživela od strane Slavnića, što je i ona sama priznala pred kamerama rijalitija.

Milena će večeras oko 23 časa gostovati u studiju u Šimanovcima, a sa njom će o najaktuelnijoj temi šeste sezone razgovarati voditeljka Dušica Jakovljević.

Već dugo se spekuliše o tome da će i Milena postati učesnica Zadruge, a mnogi se nadaju da će se upravo večeras useliti u Bijelu kuću nakon razgovora sa Dušicom, jer se očekuje njeno suočavanje sa Zvezdanom Slavnićem.


(Srbijadanas)