PRODUKCIJA DONIJELA KONAČNU ODLUKU – UPRAVO SAOPŠTENO: “Zbog kršenja ugovora i vrijeđanja, ona je …”

Žestoko udarena po džepu zbog nepoštovanja pravila!

Marko Janjušević Janjuš je ustao je tokom porodičnog sastanka da prokomentariše Filipa Cara i njegovo komentar da je bio initiman sa Sanjom Grujić.

– Car za mene nije više drug, on je mene spojio sa Sanjom. Ja sam direktno sinoć bio umešan u neke stvari. Bili smo zajedno u etno selu, a ne znam da li se ljudi sjećaju kada me je Sanja prozivala za fizički izgled. A sada ja moram da kažem, Sanja i ja se jesmo zezali, a se*sa nikada nije bilo. I da je bilo i da nije, ja bih rekao da nije bilo – rekao je Janjuš.

– Malo mi je kontradiktorno – rekla je Slađa.

– Ja moram da kažem da ne želim da imam problem sa ovim dečkom – rekao je Janjuš.

– Ja imam zamjerku na Sanju, ne na Janjuša. Ja ne želim da mi iko prebacuje bilo šta na neke djevojke, ali neću da me predstavljaju kao nemoralnog, a ispada da je ona gora od mene – rekao je Marko.

– Janjuš i ja smo se družili na početku, spavala sam kraj njega prošle godine, a Filipova teorija je da sam ja bila intimna ispod pokrivača, jer Janjuš i ja nikada nismo bili intimni ispod pokrivača – govorila je Sanja.

– Mene nervira kada mene neko gleda u oči i laže – govorio je Marko.

– Nikada nije bio se*s – rekla je Matora.

– Sanja da li si spavla sa Filipom? A sa Janjušem? – upitao je Mića.

– Sa Carem jesam, a sa Janjušem nisam – rekla je Sanja.

– Nemoj da me lažeš, ja sam te pitao jasno da li si bila intimna sa još jednim muškarcem u zadruzi. Ja sam ti rekao da ne komentarišeš Cara – upitao je Marko.

 Ja mogu da kažem da je produkcija namjestila sve ankete i da voditelj aludira na te priče – rekla je Sanja.

Zbog pominjanja produkcije i vrijeđanja iste, Veliki šef je donio odluku da Sanja Grujić bude kažnjena sa milion dinara! Poznato je da je zadrugarima ugovorom zabranjeno da pominju članove produkcije u negativnom kontekstu.

Detaljnije pogledajte u nastavku: