PRIJATELJICA MI JE JAVILA DA ME MOJ MUŽ VARA: Kad Mi Je Poslala Sliku LJUBAVNICE ODVALILA SAM SE SMIJATI, KAD VIDITE Sve Će Vam Biti Jasno


PRIJATELJICA MI JE JAVILA DA ME MOJ MUŽ VARA: Kad mi je poslala sliku LJUBAVNICE ODVALILA SAM SE SMIJATI, KAD VIDITE sve će vam biti jasno

PRIJATELJICA MI JE JAVILA DA ME MOJ MUŽ VARA

Kad mi je poslala sliku LJUBAVNICE ODVALILA SAM SE SMIJATI, SVE ĆE VAM BITI JASNO KAD VIDITE

BONUS

Bili smo na odmoru 7 dana (168 sati). Od tih 7 dana moja djevojka je spavala svaki dan po 10 sati (70 sati), tuširala se sat vremena (7 sati), šminkala se i uređivala po 3 sata (21 sat), izležavala se nakon buđenja po 1 sat (7 sati), spavala na plaži oko 1 sat (7 sati). Do destinacije nam je let trajao 3 sata, plus check in, u dva smjera. (oko 8 sati), let je prespavala jer ne voli pričati u putu. Ispada da smo na odmoru zajedno bili 2 dana (48 sati). Ozbiljno razmišljam o prekidu jer sam totalno drugačiji tip i ne želim da mi najbolje godine prođu u čekanju.

Kada sam bio osnovna škola, počeo sam da igram World of Warcraft. Svi drugari su pričali o toj igrici i tako sam ja naterao oca da mi je instalira. Nisam odmah znao šta treba da radim u igrici, tako sam trčkarao okolo, ubijao neke gigantske leptire, razgledao gradove i jurio druge igrače. Istraživao sam taj virtuelni svet. Meni je sve to bilo toliko magično i čudesno da i dan danas, 20 godina nakon toga, kada uđem u igricu osetim toplinu oko srca i sreću. Sada sam zreo i ozbiljan čovek, radim… ali ponekad uđem u WoW, samo da osetim tu magiju i da se prisetim lepih stvari iz nekog bezbrižnijeg vremena.


Nisu mi jasne pojedine djevojke koje se šokiraju kad ih dečko prevari a znaju da je varao cure pre njih. Zašto mislite da vas neće? One su sve bile nebitne budale a vi ste nešto sad fenomenalne pa će on da vam bude vjeran? Niste posebne, vjerovatno su i te druge prije vas bile sasvim okej cure i mislile su isto poput vas. Takođe mi nisu jasne cure koje se udaju za nekog ko ih je varao pa se šokiraju kad ih i u braku prevri. Pa šta očekuju pobogu, sad kada imate taj papir mislite da ga on neće uvalit drugoj? Shvatite da će varalica varat i nakon 20 godina braka i petoro djece, ne možete da ga smirite. To je takav tip osobe.