PORUKU SAM SLUČAJNO POSLALA SVOM SVEKRU, A TREBALA SAM MUŽU: Stigla Mi Je Ova Njegova Poruka, ODMAH SAM POKUPILA STVARI I NAPUSTILA KUĆU


PORUKU SAM SLUČAJNO POSLALA SVOM SVEKRU, A TREBALA SAM MUŽU: Stigla mi je ova njegova poruka, ODMAH SAM POKUPILA STVARI I NAPUSTILA KUĆU

PORUKU SAM SLUČAJNO POSLALA SVOM SVEKRU, A TREBALA SAM MUŽU

Stigla mi je ova njegova poruka, ODMAH SAM POKUPILA STVARI I NAPUSTILA KUĆU

Bonus:


POBJEDNIK RIJALITIJA ULAZI U ZADRUGU 7: Svi ga znate po SKANDALIMA, kao i djevojku koju je zaveo pred kamerama!

Pobjednik rijalitija ulazi u “Zadrugu 7” i biće dio Elite!


Uveliko traju spekulacije vezane za “Zadrugu 7”, koja će ove godine nositi naziv – “Elita”. Svi komentarišu o tome ko će biti učesnici i kako će imanje izgledati ove godine.

Sa televizije “Pink” uvjereno najavaljuju spektakl i obećavaju naciji kako će nova sezona biti nešto, zaista, do sada neviđeno. Kako “Kurir” saznaje, učesnik ovog serijala biće i pobjednik jednog domaćeg rijalitija.

“Njega ste svi zavoleli pre izvesnog vremena, kada je odneo glavnu nagradu i zasluženo se našao na prvom mestu. Budući takmičar je već poznat po skandalima, a ljubavna veza mu je obeležila prikazivanje pred kamerama.

Kako smo dalje saznali, on će se već tokom sledeće nedelje naći na televiziji, kako bi se sa čelnim ljudima dogovorio o svim finesama. Da li će se podjednako dobro snaći i u Zadruzi, ostaje nama da pratimo i saznamo”, piše taj list.

Šta mislite, koji pobjednik rijalitija je u pitanju? Pišite nam u komentarima!