Pogledajte izraz lica Aleksandre Nikolić u trenutku kad je Dejan izgovorio da je raskinuo s njom zbog para: NIJE MOGLA DA SAKRIJE

Nije joj bilo lako…

Sinoć je održana posljednja emisija “Narod Pita”, a gosti su bili Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko Dejan Dragojević.

Naime, nakon što su stavili karte na sto, Dejan je priznao da je raskinuo sa Aleksandrom putem svog jutjub kanala, isključivo zbog zarade.

Aleksandra je bila iznenađena kao i svi u studiju, međutim, i te kako je pokušavala to da sakrije.

– Šta te je navelo da raskineš preko Jutjuba? – zanimalo je Anu Radulović.

– Pregledi, lajkovi, zarada – rekao je odlučno Dejan.

– Htio si da zaradiš na raskidu? – upitala je Ana začuđeno.

– Nađes se u situaciji da sa takvim ljudima moraš biti proračunat, ne dam nikom da bude ispred mene. Nije mi problem bio da čekam oko toga, kad se sve nakupilo, snimio sam i objavio. Mora direktno da se desi, da bih iznio. Davno je stavljena tačka tu je stavljen uzvičnik – ispričao je Dragojević.

– Aleks, kaži šta te je navelo da raskineš? Iz tvog ugla si ti prva raskinula – rekla je voditeljka i dala riječ Nikolićevoj.

– Ono što sam ja znala. Šta me je navelo, pričala sam sto puta. Osetila sam da mi se gase emocije, neko ko mi je uvijek bio u srcu, neko koga sam posebno gledala se opet pojavio u mom životu, mislila sam da je iskrenije i poštenije bez laganja. Čim sam osjetila leptiriće u stomaku kada sam vidjela Filipa – priznala je ona.

(Telegraf.rs)