PLUTON U VODOLIJI OD MARTA 2023. VAM MIJENJA ŽIVOT IZ KORIJENA: Počinje novi period. Šta vas čeka u narednih 20 godina i kome SREĆA KUCA NA VRATA


Saznajte šta donosi Pluton u Vodoliji u martu 2023, ali i kakav će vam biti horoskop u narednih 20 godina.

 Pluton u Vodoliji u martu 2023 i horoskop za narednih 20 godina

Karmičke promjene dolaze u naše živote od 24. marta 2023. godine – Pluton (planeta transformacije) ulazi u znak Vodolije. Astrolog Julija Lifanova napravila je prognozu za svaki znak Zodijaka, a također je objasnila kako da se prilagodite ovim transformacijama i da ne dozvolite da vam naprave haos od života. 

Ovan

Pluton će promijeniti vaš sektor prijatelja: oko vas će se pojaviti moćni i uticajni ljudi. Vaša energija će biti usmjerena na društvene aktivnosti, nije isključeno da ćete se od 2023. do 2043. baviti javnim govorom, počećete aktivno da vodite društvene mreže, komunikacija na Internetu bi mogla da postane sastavni dio vašeg posla. Osim toga, Pluton će potpuno promijeniti vaše snove – ono što vam je godinama unazad bilo primamljivo i zanimljivo sada će vam izgledati strano i prevaziđeno. Na neki način ćete se i podmladiti, uhvatiti priključak sa novim tehnologijama, načinima rada, za 20 godina biste mogli da postanete top majstor u svom poslu.

Bik

Pluton će vam potpuno promijeniti karijeru – ova planeta će se pozicionirati u vašem polju “statusa u društvu”, i učiniti vas veoma uticajnim u očima drugih ljudi. Može se desiti da ćete preuzeti ozbiljnu javnu poziciju, dobiti vrednu javnu titulu ili čak potpuno preispitati svoju profesiju. Pluton vas može naterati da promenite pravac svog života – možete biti zainteresovani za društvene projekte, internet tehnologije, da budete na čelu neke kompanije koja se bavi društvenim medijima, nešto vezano za blogere ili filmsku industriju. Takođe, tokom ovog perioda možete da odustanete od nekadašnjih uzora u poslovnom svetu, shvatićete da se vaš koncept uspeha menja, a sa njim i način na koji vodite život. 

Blizanci

Imate veliku sreću jer će Pluton uticati na vaše Sunce 20 godina, što će vam omogućiti da se tazvijate i rastete, kao i da se ostvarite u nauci, tehnologiji, medijima, inženjerstvu, društvenim naukama, oblasti neurologije, psihe… Takav uspeh se dešava jednom u životu, tako da samo treba da budete u pravo vreme na pravom mestu. Pluton će ući u vaše polje  obrazovanja, putovanja u inostranstvo i rad – može se desiti da ćete učiti i spremati se za novu profesiju, preseliti se u drugu zemlju ili se zaposliti u velikoj međunarodnoj korporaciji. Vaš uspeh leži u radu sa strancima, ili u zajednici sa njima – zato počnite da učite novi jezik, savladajte novu srodnu profesiju i spremite se za ozbiljan skok. Ono što je važno je da će i Pluton promijeniti vaš pogled na život, što će se verovatno desiti naglo, zbog nekog konkretnog događaja. Glavno pitanje u narednih 20 godina biće – “Koji su moji ideali?”

Rak

Pluton ulazi u vaše polje krize, mentalnih stavova, navika i strahova. Tradicionalno ovom kućom vlada upravo Pluton! To znači da ćete potpuno promijeniti svoje navike, najverovatnije se osloboditi neke štetne zavisnosti (ako postoji), promijeniti odnos prema novcu i potpuno revidirati sopstvene stavove. Pluton će vršiti pritisak na zajedničke finansije porodice – možete uzeti kredit na 20 godina (za, na primer, kupovinu vikendice), ili ćete raditi na stvaranju ozbiljnog nasledstva za svoju decu. Osim toga, Pluton će promijeniti vaš odnos prema strahovima – uvidećete kako vas strahovi kontrolišu, a kada to spoznate – lako ćete ih se osloboditi i krenuti dalje.

Lav

Pluton ulazi u vaše polje braka, porodičnih odnosa i nekih pravnih ugovora i veza u narednih 20 godina. To znači da od marta 2023. u vaš život mogu doći veoma uticajni ljudi: to može da bude ili slobodna, moćna osoba na položaju, ili neki klijenti i kolege koji će biti prilično poznati i veoma uspešni. Ako je vaš brak u krizi, onda bi Pluton mogao da provocira razvod. Shvatite da Pluton uništava u našim životima sve ono što polako uništava nas. Zato, ako ste u braku sa narcisom, nasilnikom ili samo patite u vezi, onda će od marta 2023. godine situacija početi dramatično da se menja. Za slobodne Lavove, između 2023. i 2043. godine Pluton će doneti razvijanje i bolji doživljaj dnosa, kao i brak.


Djevica

Pluton će potpuno promijeniti vaš odnos prema životu, svakodnevnoj rutini i poslu. Ulazi u vaše polje dužnosti, odgovornosti i zdravlja, pa ćete za 20 godina potpuno promijeniti navike i režim u ishrani – bićete prinuđeni da se bavite sportom, prebacite se na zdravu ishranu i način života. Ustvari, Plutonova velika ideja je da promeni način na koji radite i šta radite svakodnevno. Na primer, može se desiti da ili promenite profesiju, postanete “frilenser” sa punim radnim vremenom ili da otvorite sopstveni biznis. Pluton uvek donosi veliki gubitak energije u polju u kome se nalazi: očekujte da će se pojačati opterećenje u domaćinstvu (na primer, ako gradite kuću, selite se, pravite farmu ili neku vrstu gazdinstva). Takođe ćete aktivno zapošljavati nove ljude i pomoćnike.

Vage

Kao i svim vazdušnim znacima, Pluton vam sprema poklone – između njega i vašeg Sunca u natalnoj karti biće aspekt trigona. Ovo je pomoć, podrška i bukvalni podsticaj Univerzuma vašem rastu.  Ako će za mnoge znakove ovaj aspekt doneti krizu, u vašem slučaju će planeta promijeniti način na koji doživljavate sreću. Ono što ste nekada smatrali običnim može postati izvor neverovatne radosti za vas! Pluton počinje da radi na vašem polju dece. Možda ćete imati neko veće opterećenje u vezi sa decom (na primer, zato što će stići prinova)se roditi). U narednih 20 godina potpuno ćete promijeniti odnos prema sebi – razumećete da ljubav prema sebi utiče na sve oblasti vašeg života, tako da morate ozbiljno da upoznate svoje unutrašnje dete! Čeka vas novi hobi, kreativnost, sport u novom krugu ljudi, a zbog toga ćete možda imati novu ljubavnu vezu!

Škorpija

Od marta 2023. Pluton počinje da radi na vašoj situaciji u vezi sa nekretninama, stanovima, porodičnim vrednostima… U narednim godinama možete početi da gradite kuću, preselite se u drugu zemlju, i uopšte, moraćete da posvetite veliku pažnju svojim najmilijima. To se dešava kada se žena uda, rađa decu – kućno okruženje je menja, a majčinstvo može promijeniti njene vidike, snove i planove za život. Generalno, Vodolija je u vašem polju  ličnosti i osetićete da se menja. Neki postulati vaših roditelja su zastareli i vreme je da stvorite sopstvene. Pluton će vam dati ozbiljno sazrevanje kroz odricanje od nekih starih pravila, porodičnih temelja. Ovo je više simbolično, na primer, moguće je da ćete se preseliti u drugu zemlju i tamo stvoriti svoju “porodicu”. Ili ćete prodati porodični stan. 


Strijelac

Pluton počinje da radi na vašem odnosu sa braćom i sestrama i takođe može da dovede do povećanog interesovanja za učenje, putovanja, pa čak i podučavanje. U narednih 20 godina sigurno ćete se preseliti, naučiti neku važnu novu veštinu (strani jezik, programiranje), a moraćete i da preuzmete veliku odgovornost za rodbinu – na primer, rođacima će biti potrebna vaša finansijska ili druga pomoć. Takođe, Pluton će vam doneti naglu promenu u svakodnevnim navikama – drugačiji prevoz, putanje kojim se obično krećete, dokumenta koja svakodnevno koristite. U ovom periodu moguće je da ćete više puta menjati škole ili će se ovo odnositi na zamenu pasoša, boravišnih dozvola i diplome. Definitivno vam neće biti dosadno – povećaćete krug ljudi oko sebe, bićete neverovatno društveni.

Jarac

Pluton ulazi u vaše polje vrednosti, finansija i samopoštovanja – u narednih 20 godina potpuno će promijeniti ono što vam je važno i drago. Čak ćete promijeniti i svoj stav prema prihodima i potrošnji – prethodno kupljene stvari će vam izgledati “glupe”, jer ćete želeti da  ulažete u nešto što vas može pokrenuti i podstaći da idete napred. Na primer, umesto jeftinih stvari, naučićete da kupujete nešto “statusno”, najnoviju tehniku ili ćete se prebaciti na eko brendove. Počevši od marta 2023, vaša plata bi mogla naglo da se promeni, moguće je da ćete imati daleko više novca, ali će u isto vreme morati da se promene načini zarade. To je zbog činjenice da ćete jednostavno promijeniti stav prema sopstvenoj energiji – ako ste ranije mogli da radite mnogo za malo novca, sada ćete shvatiti da su vaše zdravlje i energija mnogo vredniji!

Vodolija

Pluton ulazi u vaš znak, dajući vam povećanje uticaja u očima cele zajednice – možete steći neviđenu slavu, postati lider čije mišljenje svi uvažavaju, poznati bloger ili jednostavno voditi neki ozbiljan ogranak. Činjenica je da je lično Pluton u vašoj natalnoj karti odgovoran za karijeru i status, a kada uđe u vaš znak, to će vam dati veliku moć. Promenićete izgled i položaj. Na primer, u martu 2023. odlučićete se za novi stil, promenićete ime, nadimak, prezime, boju kose ili ćete dobiti važan dokument koji definiše vaš identitet (novi pasoš, boravišna dozvola, državljanstvo). Plutonovi veliki darovi se uvek postižu uz ozbiljnu energetsku cenu – čak ćete morati da “promenite” svoje telo da bi moglo da izdrži ovaj pritisak. Da biste ovladali energijom, morate biti u stanju da je zadržite.Moguće je da ćete primetiti velike promene na svom telu. 

Ribe

Pluton počinje da radi na vašem polju psihe, samospoznaji i svemu što vas sprečava da krenete dalje. On ulazi u vaše polje putovanja, dalekih zemalja, ali i stvari iz podsvesti kako bi vas podstakao da se suočite sa prošlošću. Na primer, možete da se preselite u drugu zemlju i kroz ovaj događaj moći ćete da se zauvek oprostite od prošlosti. Pluton bi takođe mogao da vam da neki projekat na društvenim mrežama, što će vas učiniti “slavnim” i uticajnim na Internetu – budite spremni na veliki broj novih “sledbenika” na mrežama kojima će biti potrebni vaša pažnja i savet. Takođe, isto polje je odgovorno za humanost – oičećete da se baviti time kako da drugima pomognete, verovatno se uključiti u rad neke dobrotvorne organizacije i sl. 

(MONDO)