Ovo je najodanija žena horoskopa: Jednom kad je osvojite to traje zauvijek!

Njena izvanredna snaga proizlazi iz dvije inherentne karakteristike – duboke empatije i strpljivosti. Nježne prirode, no to nikako ne znači da je podložna manipulacijama. U mnogim stvarima čvrsto stoji iza svojih uvjerenja, koja se rijetko mijenjaju. Ako se netko usudi “testirati” granice, brzo će osjetiti njezinu strastvenu narav.

Njeno ime je – Bik.

Unatoč tome, suzdržava svoju strast jer teži harmoniji i osjećaju sigurnosti. Zaljubljena je u prirodu i mašta o životu u ugodnom i raznovrsnom okruženju. Nije avanturistički nastrojena i ne voli preuzimati nepotrebne rizike, što je čini nespremnom za naglih promjena. Ona bolje funkcionira u ustaljenom ritmu i predvidljivosti, pa rijetko sama traži drastične promjene, već je često potaknu vanjski faktori. Bez obzira na iskustva koja joj život donosi, brzo uči iz njih i rijetko će ponoviti istu pogrešku.

Veze
Ona je jedan od najpredanijih i najvjernijih znakova horoskopa. U vezi ne žuri, jer je bitno za nju potpuno upoznati partnera i biti sigurna u njegovu autentičnost prije nego se obveže i zakorači u ozbiljnu vezu. No, kad se obveže, to je vjerojatno za cijeli život.

Muškarac koji želi osvojiti njeno srce mora biti spreman na izobilje udvaranja i zavođenja, jer to je put do dubina njene duše. Onaj tko uspije dobiti njezinu naklonost, bit će bogato nagrađen. Bikinja je prirodno sklonstvena brizi za druge, te će se u vezi truditi pružiti svoj maksimum sve dok partner ostane odan, vjeran i osigurava joj osjećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su doživjeli takvo iskustvo, opisuju Biku kao nevjerojatno privlačnu ljubavnicu.

U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Djevicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo
Imate li prijateljicu koja je još iz osnovne škole zapisala “najbolje prijateljice zauvijek” u vaš spomenar? Ako i nakon godina i dalje čvrsto držite jedno uz drugo, šanse su velike da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Ona shvaća prijateljstvo ozbiljno, njeguje ga i posvećuje se svojim prijateljima, uvijek ostajući vjerna.

Uzvraća očekivanjima lojalnosti od svojih prijatelja, i ako se toga pridržavaju, prijateljstvo će trajati zauvijek. Sreći ne treba velik broj prijatelja, njezin moto je “kvaliteta ispred kvantitete”, a to vrijedi ne samo za prijateljstvo, već za većinu aspekata njenog života. S ljudima koji joj ne odgovaraju, radije će ih ignorirati nego započeti sukob.

Izgled
Velike, izražajne oči s blago spuštenim kapcima, senzualne pune usne, vitak elegantan vrat, široki prsa i krupnija građa samo su neke od fizičkih karakteristika tipične Bikinje. Vrat, područje koje vladaju pripadnici ovog znaka, često je izražajan kod nje i često ga ističe s ogrlicama, lančićima, šalovima i maramama.

Tijelo joj obično ima čvršću strukturu, srednje visine ili nešto ispod prosjeka. Lice je često kvadratnih crta, s izraženom bradom i okruglim oblikom glave. Uši su manje, pripijene uz glavu, a brada može biti blago povećana i s šarmantnom rupicom. Nos je obično kraći s blago podignutim vrhom i proširenim nosnicama. Nježne i tople oči sa “štenadskim” pogledom su njezin adut, a muškarci teško odolijevaju njenom zavodljivom šarmu.

Većina Bikinja može se pohvaliti odličnom figurom, te će i u starijoj dobi izgledati mladoliko, svježe i snažno.

Stil
Uvijek će preferirati kupovinu kvalitetne robe, šivene od najfinijih materijala. Također, ima izraženu sklonost prema dizajnerskoj odjeći. U njezinoj garderobi uvijek ćete naći odijelo prilagođeno njezinim mjerama, jer zna da odjeća koja savršeno pristaje nikada ne izlazi iz mode. Praktična, elegantna i s izvrsnim ukusom, Bikinje će radije odabrati cipele s niskom petom i suptilnim ukrasima nego vrtoglave štikle, a besprijekorno krojene hlače umjesto minica.

Možda će vas zanimati:

Horoskop otkriva najzavodljivije žene: Prvo mjesto pripalo je fatalnim zavodnicama!

Tri najproblematičnija horoskopska znaka i zašto ih mnogi ne vole

Njezinu suptilnost odražava i izbor boja koje voli, neutralne i pastelne nijanse poput beža, krem, sivkaste i kaki, uz sme

đe dodatne smeđe ili zlatne akcente. Međutim, također joj dobro pristaju i nijanse poput ružičaste i zelene.

Što se tiče frizure i šminke, njezin zaštitni znak su “smokey eyes” te duga, bujna kosa. Nikada ne žali novac kada je u pitanju ulaganje u njegu svoje kose, te će se uvijek potruditi da ona izgleda predivno. Najdraži proizvodi su oni koji daju kosi volumen i imaju ugodan miris. Bikinja će uvijek temeljito planirati svoj shopping i neće lutati po trgovinama bez cilja, piše Atma.hr

The post Ovo je najodanija žena horoskopa: Jednom kad je osvojite to traje zauvijek! appeared first on .