OVO JE NAJBOLNIJI TRENUTAK… Anita priznala nevjerstvo, Matora ZAURLALA na sav glas od bola i tuge

Teško i za gledati…

Sinoć je u “Eliti” došlo do ogromne drame kada je Jovana Tomić Matora saznala da ju je njena supruga Anita Tomić, nekada Stanojlović, mesecima lagala i iza leđa se dopisivala sa drugom devojkom.

Matea Car, djevojka sa kojom je Anita radila Matoroj iza leđa, ušla je sinoć na kratko u rijaliti kako bi u lice otkrila sve Jovani, a ubrzo je nastala prava drama. Nakon što je Matora razgovarala sa njom u Šiša baru, uputila se kod Anite koja je sve vrijeme poricala da je to uradila, te da je Matea sve izmislila u želji da ih rastavi.

Budući da joj Matora nije vjerovala, te joj je poručila da će sačekati “Pitanja novinara” i uključenje voditelja Darka Tanasijevića za kojeg je znala da će joj reći istinu, Anita je na kraju odlučila da prizna neverstvo.

Matora nije mogla da vjeruje da ju je supruga izdala na tako užasan način, a u jednom trenutku je nasrnula na Anitu, pa je obezbjeđenje moralo da reaguje i razdvoji ih. Nakon što je u suzama izletela iz hotela u kojem su razgovarale, Matora je počela da šutira i lomi po dvorištu, ali je obezbjeđenje uspjelo da je savlada kako se ne bi povrijedila.

Matora je zaurlala na sav glas od bola i tuge zbog Anitine izdaje, a gledaoci komentarišu da je upravo ovo jedan od najbolnijih trenutaka cijele sezone…

Kako je izgledala ova dramatična scena, pogledajte na snimku ispod: