OVO JE KAPIJA ŽELJA, ODABERITE JEDAN BROJ I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA: Ako ste baš ovaj broj odabrali – ČEKA VAS FINANSIJSKI DOBITAK


Danas vam donosimo jedan zabavan test.

kapija

Pogledajte ovu sliku i odaberite jedan broj.

Baš kao što sam naziv kaže, kapija želja može da ispuni želju. Sve zavisi od toga koji broj vi izaberete. Neki mogu da donesu tužne vijesti a neki jako sretne i lijepe. Odaberite broj koji Vas najviše privlači od svih i saznajte šta vas čeka.

BROJ 1

Tokom ovog perioda biće mala napetost između Vas i partnera. Najvažnije je da ne zaboravite da ljubav nije trka već zajednički rad. Malo spustite loptu i dozvolite nekada kompromise. Inače, vaša ljubav je prelijepa samo morate još malo da poradite na njoj.

BROJ 2

Bićete jako društveno aktivni, i tokom tih aktivnosti upoznaćete zanimljivu osobu. Ona će biti ispunjenje Vaših želja i snova. Biće to ljubav na prvi pogled, ali bukvalno. Pronaćićete ljubav jedno u drugom, i zajedno će Vam biti prelijepo. Uživaćete kao nikada do sada.
 
BROJ 3

Izazivaćete mnogo interesovanja u skorije vrijeme. Tako da ćete biti u prilici da možete da birate koga ćete zavesti i biti sa njim. Prijaće Vam sva ta pažnja koju ćete dobijati gdje god da se pojavite. Podići će Vam samopouzdanje ali i probuditi iz zimskog sna u kojem ste zapeli.

BROJ 4


Jedna osoba koju mnogo volite će Vas povrijediti, tačnije razočarati. Imaćete neke dogovorene susrete ali ništa od toga neće biti. Uvijek će izmišljati neke izgovore koji će Vas dovesesti do granice ludila. Međutim, osjetićete potrebu da se ipak osvetite za sve to što Vam radi.

BROJ 5

Ovo je broj koji donosi veliku sreću u Vaš život. Ostvariće Vam se jedna želja o kojoj ste davno maštali. Ali tek sada je došlo vrijeme da se ona zaista i ostvari. Bili ste strpljivi oko njenog ispunjenja, ali ćete se zapitati šta sada kada se ostvarila?!

BROJ 6

Uskoro ćete dobiti jednu jako važnu poslovnu šansu koja bi mogla biti pun pogodak. Ali sve zavisi od toga kako ćete Vi da se ophodite prema tome. Ukoliko uložite dovoljno truda i volje, samo nebo Vam je granica. Međutim, ako budete nezainteresovani, onda bolje nemojte ni započinjati ništa oko toga.
 
BROJ 7

Imaćete određene nesporazume sa ljudima oko Vas. Osjećaćete se kao da ste u nekom drugom univerzumu gdje Vas niko ne razumije. Taj period će proći vrlo brzo, ali ćete tokom njega shvatiti ko su Vam pravi prijatelji a ko glumi. Ta promjena iako malo bolna, dobro će Vam doći u daljem životu.

BROJ 8

Ovo je broj lijepih vijesti koje ćete uskoro dobiti. Moguće je da će se ticati bračne ponude ili putovanja ili finansijskog dobitka. Uglavnom, šta god od toga bilo za Vas će to biti jako lijepo iskustvo. Naučićete mnogo toga novog o sebi ali i ljudima sa kojima se družite, kao i partneru. Konačno ćete uspostaviti kosmički mir u životu.

BROJ 9


Imaćete jako dobrih prilika za započinjanje veza. Samo ukoliko nisu duple veze, one donose sreću. Pazite da se ne upustite u zabranjeni odnos jer bi mogli biti povrijeđeni, baš kao i ostali ljudi u svemu tome. Ukoliko ste slobodni onda je sreća na Vašoj strani.