OVAKVO IZDANJE JELENE ĐOKOVIĆ DUGO NISMO VIDELI! NOLETOVA ŽENA RASPAMETILA: Cela Srbija BRUJI

Supruga najboljeg tenisera na svetuNovaka Đokovića, Jelena, najviše se odlučuje za svedenije varijante, što se oblačenja tiče, pa tako njena izdanja uvek dobiju na važnosti.

Jelena je sada pozirala na ulicama Monte Karla, sa jabukom u ruci, što i ne čudi, jer ona svako malo ističe na zdravom načinu života.

Đokovićka je nosila mantil koji je iskoristila da ga stavi na beton, kako bi ona sela na njega, dok ne završi svoju užinu, a usput se i slikala.

1 / 4 FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Za lepi prolećni dan Jelena je izabrala bež pantalone, zeleno beli džemper i bele patike, dok je kosu vezala u rep.

Što se šminke tiče, nije joj bila potrebna, pa je tako njen osmeh još više došao do izražaja.

– Jabuka na dan… – piše u opisu njene fotografije.

Jelena je deklarisana veganka godinama.

Svojevremeno je govorila o toj temi:

– Ja sam bila veliki mesojed i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava.

– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – rekla je Đokovićka tada u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.