OTKRILI SU ZBOG ČEGA SULEJMANOVIĆ JOŠ NIJE UKOPAN! Ima ko da ga sahrani, javili se STRIČEVI, ali DEŠAVA SE OVO




Grad Gradačac je do tog 11. avgusta bio mirno mjesto, a onda je jedan čovjek riješio da se sve to u danu promijeni!

Nermin Sulejmanović je kobnog dana ubio partnerku Nizamu Hećimović , dok je njihova ćkerka ležala u lokvi krvi i plakala. Sve je to uživo prenosio putem društvenih mreža. Svoj krvavi pir je nastavio u gradu gde je usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a njihovu suprugu, odnosno majku Harisu, teško ranio.

Nakon zločina policija je locirala i opkolila pomahnitalog Sulejmanovića koji je, kada je shvatio da nema kud, pucao sebi u glavu u automobilu u kom se nalazio.

1416661-3563554-1233-ls-ff

Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram

Žrtve su ubrzo sahranjene, a Sulejmanovićevo tijelo je nakon obdukcije prebačeno u Komemorativni centar Tuzla gde se nalazi do danas! Tijelo masovnog ubice niko od porodice i familije nije želio da preuzme.

Ipak, prije nešto više od mjesec dana u medijima se pojavila indormacija da su trojica stričeva od Sulejmanovića podnijela su zahtjev da ukopaju Nermina i da se, navodno, čeka odluka Gradačca.

Kako sem toga ništa više nije saopšteno, ekipa portala Espreso odlučila je da kontaktira Komemorativni centar Tuzla odakle je potvrđeno da se tijelo Nermina Sulejmanovića i dalje nalazi kod njih.

“Kod nas se još uvek niko nije pojavio da preuzme telo. Najveći problem je to što nijedno groblje ne želi da Sulejmanović bude ukopan bilo gde u državi, a teško da će moći biti ukopan negde van granica”, saopšteno je Espresu iz Komemorativnog centra Tuzla.