OGLASILA SE SNAJKA SRĐANA I DIJANE ĐOKOVIĆ: Obratila se NACIJI, imala je VAŽNO SAOPŠTENJE

Za novopečene roditelje, Đorđa i Sašku Đoković ovo je poseban Vaskrs jer ga prvi put slave sa sinom Aleksandrom.

U razgovoru za srbijanske medije Saška otkriva kako protiču prvi dani sa bebom u kući i kako su se snašli u ulozi roditelja.

– Svi smo dobro. Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi – sa osmijehom na licu priča Saška.

1294205-djordje-saska-djokovic-ff

foto: Instagram/printscreen/saskadjokovic

Iako je ovo prvi bebin Vaskrs, Đokovići ga možda neće provesti na okupu, a imaju i poseban razlog.

– Imajući u vidu da na dan Vaskrsa počinje turnir “Srpska Open” u Banja Luci, ne mogu da kažem kakav će biti plan i organizacija. Ono što znam je da ljubavi neće manjkati. Mnogo volimo kada se porodično okupimo i potrudićemo se da tako bude i ove godine, u što većem porodičnom sastavu – kaže voditeljka.

Supruga Đorđa Đokovića prisjetila se kako je ona obilježavala Vaskrs sa porodicom u djetinjstvu.

– Vaskrs me uvek vrati u detinjstvo kada sam sa mamom u kuhinji ukrašavala jaja i pomagala oko porodičnog ručka – priča novopečena mama, a na pitanje na koga liči mališan odgovara:

1332861-nova-ff

foto: Printscreen/Instagram/@barnadlanu

– Interesantna stvar je da je Aleksandar na svakom ultrazvuku najviše ličio na dedu Srđana. Iz moje perspektive, kada sam ga prvi put ugledala bio je isti Đole, a onda je počeo da otvara oči i tu sam videla sebe i svog tatu. Mogu da kažem da je pokupio najlepse od svih – kaže bivša voditeljka i naglašava da nije sumnjala u svog partnera ni u jednom momentu kada je očinstvo u pitanju.

– Nisam ni jednog trenutka razmišljala kako će se i da li će se Đole snaći u ulozi oca. Poznavajući ga kroz tu prizmu kakav je muž – priča i dodaje:

– Što se tiče obaveza oko bebe, mi smo uigran tim i zaista smo dobro organizovani.

Saška je tokom trudnoće radila na novoj kolekciji vjenčanica, a dvije sedmice pred porođaj se i slikala za kampanju.

1323465-untitled-ff

foto: TRAVEL&Sports/Twitter

– Po prirodi sam radoholik i to se nije promenilo ni u drugom stanju. Mislim da mi je beba davala dodatnu energiju i volju da sve završim. Ne mogu da kažem da je uvek sve išlo lako, ali se svakako sav trud na kraju isplatio. Naš koncept je nešto sasvim drugačije i zaista stojimo pri tome da još uvek nije viđeno kod nas. Moja interesovanja su raznolika i želela sam da sve svoje ideje predstavim u jednom prostoru – završava Saška za “Blic”.