ODRASLA U SKROMNOJ KUĆI, SAD ŽIVI U VILI OD 500.000 €! Ovdje je Prijovićka provela djetinjstvo! Ovako izgleda njen skromni DOM u Hrvatskoj!


Aleksandra Prijović danas je jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora, zarađuje velike cifre i poslije 10 godina estradne karijere sprema koncert u Areni, koji je zakazala za 29. septembra.


Počela je da radi kao djevojčica, sa samo 13 godina, a već s 15 kroz takmičenje “Zvezde Granda” stekla je popularnost.


Aleksandra je odrasla u Hrvatskoj, u Bijelom Manastiru. Živela je u skromnom domu, a svoju rodnu kuću je renovirala.


Ekipa Kurira je jednom prilikom posjetila ovo mjesto i od njenih prijatelja iz djetinjstva smo čuli samo riječi hvale. Bilo je i onih koji su nam otkrili da je Prija trpila vršnjačko nasilje, upravo zbog svoje želje da bude pjevačica, što je jednom prilikom i sama priznala.


Prijovićkini roditelji Borko i Nedeljko su se razveli, a ona je ostala da živi s majkom u Belom Manastiru. Redovno je odlazila i kod bake i deke sa očeve strane, sa kojima je i danas izuzetno bliska.


– Kao djevojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam govorila da idem na posao sa bakom. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar bilo je pjevanje. Imala sam tada 15 godina. Donijela sam novac kući jer sam željela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da trošim na krpice i izlaske – ispričala je jednom prilikom Aleksandra.

Iako razvedeni, roditelji su zajedno vodili računa o njenom odrastanju i bili uz nju kada je riješila da krene maminim stopama i postane pjevačica. I danas je tako, upravo su joj njih dvoje, pored supruga Filipa Živojinovića najveća podrška.


Ona nikada nije zaboravila odakle je došla, pričala je javno o svom skromnom odrastanju. Danas ona živi u vili od pola miliona evra, a porodica njenog supruga Filipa ima nekretnine i u Monte Karlu i u Americi, tako da je pjevačica često i tamo, a ljeti obožava da bude na njihovoj jahti na Crnogorskom primorju.

Filip Živojinović, Aleksandra Prijović

(Kurir.rs/Hello)