Obratite pažnju na ove signale: Ovako se ponaša žena koja je nesretan u braku!

Danas mnogi s razlogom ne žele trpjeti i već pri prvom naznakama krize, izlaze iz bračne zajednice. Nezadovoljstvo, međutim, mora doseći vrhunac kako bi do toga došlo.

Evo nekoliko znakova koji ukazuju na to da žena živi u nesretnom braku.

Prekida komunikaciju s mužem

Dobro je poznato da žene vole razgovarati. Ako žena prestane komunicirati, to znači da nešto muči njezin um. Brzo postaje ljuta.

Kada su žene neispunjene i nesretne, sklone su planuti zbog svakakvih sitnica. Ako žena brzo gubi strpljenje s mužem, to je još jedan znak nesretno udate žene.

Uvijek je umorna

Istraživanje je pokazalo da žene u nesretnim brakovima imaju povišenu razinu kortizola, što dovodi do različitih simptoma, a kronični umor je jedan od njih. Odbija odnos.

Žene koje su nezadovoljne u braku ne dopuštaju partneru da im prilazi fizički.

Ima tajne

Kada žena postane tajanstvena i ne dijeli sve što joj se događa u životu, vjerojatno stvari ne idu kako treba.

Gubi povjerenje

Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar postaje sumnjiva. Provjerava telefon, špijunira e-poštu. Ne vjeruje mu i često izgovara opaske poput: “Muškarcu se ne smije vjerovati.”

Ne obraća pažnju

Ako žena gubi interes za muža, očito je da je nesretna u braku. Kreće se prema novim koracima u svom životu.

Počinje razmišljati samo o sebi

Žena nesretna u braku postaje sebična. Posvećuje vrijeme isključivo sebi, raspolaže vlastitim novcem i emocijama. To je znak da nije zadovoljna u braku.

Mijenja svoj izgled

Vidljive promjene u izgledu predstavljaju jedan od najvećih koraka prema tome da ulaže u sebe i da je spremna krenuti dalje u životu bez svog partnera, piše krstarica.com