O OVOJ ZGRADI BRUJI CIJELI BALKAN: Pogledajte šta je komšija iznad uradio, bez pitanja – STANARI BIJESNI (FOTO)


Stambena zgrada iz Beograda ovih je dana privukla puno pažnje na društvenim mrežama, piše Lajk.hr.

Susjedi se nisu mogli dogovoriti oko uređenja fasade pa je stanar s najvišeg kata uzeo stvar u svoje ruke i na zaprepaštenje komšija ovo uradio:

dfbacc5c-1590-44e5-9d46-0ac9bcb0e0de


Tokom nadolazećeg proleća ova tri znaka Zodijaka biće miljenici sreće i sve će ići svojim tokom.

Ovan
Ovan će riješiti brojna finansijska pitanja i nedoumice. Očekuje ih uspjeh i napredak u karijeri, a neki od pripadnika ovog znaka mogu očekivati ​​nasljedstvo ili dobitak na lutriji. Ovo je idealno razdoblje da počnu da razmišljaju o ulaganju, jer sve što Ovan dotakne pretvoriće u zlato.

Rak
Rakovi će u ovom razdoblju uživati ​​u ljubavi. Opšte polje komunikacije biće istaknuto, a biće zapaženi gdje god se pojave. Zahvaljujući svom šarmu, Rakovi će moći da postignu stvari koje su se nekada činile nedostižnima. Astrolozi im savjetuju da se prepuste promjenama i uživaju u njima.


Škorpija
Početkom proljeća Škorpije će se susresti s preprekama koje će im se činiti nepremostivim, a zapravo će zahvaljujući tim preprekama očvrsnuti i uspjeti da ostvare svoje ciljeve. Ovo je idealno vrijeme za razmišljanje o finansijama. Bićete pametni s novcem, a to će drugi znati da prepoznaju i cijene, piše Story.hr.