NOVI DAN, NOVO PONIŽENJE: ANĐELA ĐURIČIĆ TONE SVE DUBLJE, posljednjim postupkom šokirala gledatelje (FOTO)


Zadrugarka Anđela Đuričić se često nađe na meti podijeljenih komentara zbog odnosa sa nekadašnjim robijašem Zvezdanom Slavnićem, a sada je izazvala novu bujicu reakcija zbog načina na koji je savjetovala starletu Aleksandru Nikolić kako da se ophodi prema muškarcima.

– Uđi, uzmi jelo, odnesi mu i iznenadi ga. Jesam li ti dala primjer? Nemamo šta više da pričamo na tu temu! – poručila je Anđela Aleksandri prema kojoj je prethodno partner Filip Car bio izuzetno grub, na šta ju je Zvezdan bijesno upitao:


– Što gasiraš djevojku?

– Šta je gasiram? Čovjeku nije dobro, treba da ide da ga vidi. I da joj on kaže: “Marš”… Vidi, ja da dođem i da mi kažeš: “Marš”, i ja bih tebi rekla: “Marš”, pa bih ostala tu – obrazložila je Đuričićeva, piše Pulsonline.rs.


Kao da savjetovanje devojke da bude ponizna prema muškarcu koji ju je maltretirao nije bilo dovoljno, Anđela je ponovo šokirala gledaoce razgovorom sa Nikolićevom koja se snuždena vratila nakon posjete Filipu.

– Što si došla? – upitala je šokirano Đuričićeva, na šta joj je Aleksandra odgovorila:

– Otjerao me je.

– Jesi li ušla sa tom facom kod njega? Ako si ušla sa tom facom, i ja bih te otjerala. Nije ti ništa strašno rekao, spušta loptu – dodala je Anđela.