NOVE ŠOKANTNE OPTUŽBE TAKMIČARA “ZVEZDE GRANDA” Objavio skandalozne detalje u vezi Snežane Đurišić. pjevačici neće biti dobro, NE ZAUSTAVLJA SE


Kandidat u takmičenju “Zvezde Granda” Dušan Vukadinović iz Podgorice potvrđuje tvrdnje svoje majke Nate da joj je njegova mentorka Snežana Đurišić tražila novac kako bi on prošao u naredni krug takmičenja.

Dušan je ispao u trećem krugu, koji je sniman u srijedu 15. februara, i sada kaže da je siguran da je sve bila namještaljka.

– Sve je živa istina što je moja majka rekla. I ja stojim iza toga. Snežana je novac tražila od moje majke, ne od mene. Koliki je iznos u pitanju, ja ne znam. Dobio sam tri glasa. Đorđe David je glasao za mene, Viki Miljković je sigurno čula priču. Bili su nervozni – kaže na početku razgovora Dušan i optužuje pjevačicu da je loše pričala o njemu.


– Snežana je sve najgore ispričala o meni i svi pevači su se okrenuli protiv mene. Bosanac nije htio da se ogriješi o mene, jer zna da su mi namestili. Ostali su učestvovali u tome. I Ana Bekuta, jer su njih dve drugarice i neće da ide protiv nje. Jedino je Bosanac ispao čovek – priča 23-godišnji kandidat iz Crne Gore, koji tvrdi da se njegova mentorka drala na njega i na probi.

– Kada sam počeo da pjevam na probi, vidio sam da nešto ne štima, kao da to nije moj glas, kao da ja ne pjevam. Pogledao sam u Snežanu, a ona je počela da viče: “Šta je ovo, šta radiš?” Rekao sam da ne čujem sebe i kao da nije moj glas, pa sam prekinuo probu. Rekao sam da neću da pjevam. Tad je počela da viče na mene. Jako sam se razočarao, ali sam ipak otišao da se slikam sa ostalim kandidatima. Tada mi je prišao jedan dečko i rekao da Snežana traži moju majku. Bilo mi je čudno, jer šta će joj moja majka, pa sam i ja krenuo u bekstejdž. Tamo sam zatekao Snežanu kako viče na moju mamu. Pitao sam šta se to dešava, a ona mi je rekla da se sklonim odatle – priča ovaj pjevač.


Njemu je kasnije, tek nakon završetka emisije u kojoj je ispao, majka ispričala šta se desilo:

– Tek kada se sve završilo, rekla mi je da joj je Snežana tražila pare. Da sam to odmah znao, vjerujte mi, napravio bih do sada neviđeni skandal.

Vukadinović tvrdi da mu mentorka nije pružila podršku tokom baraža i da ona jedina nije ostala, dok su njene kolege bodrile svoje kandidate, ali je izrazio sumnju da je i Saša Popović u sve umiješan, jer je, prema njegovim rečima, bio odličan u baražu, dok je devojka, s kojom je ostao na kraju, falširala.