Noć koja je NAPRAVILA PRESEDAN – više ništa neće biti isto, voditelji podijeljeni U DVA TABORA (VIDEO)

Ovih dana desile su se velike promjene na Pink televiziji. Dušica Jakovljević je nakon više od deset godina rada za ovu medijsku kuću, dala otkaz, a došlo je i do povratka Milana Miloševića. Oni su noćas gostovali na različitim mjestima u radijusu naše prestonice i podelili potpuno različita iskustva.

Milan Milošević će od ponedjeljka, 13. novembra, ponovo voditi “Pretres nedjelje”, koji je kako je istakao još 2018. godine i pokrenuo s čelnicima “Pinka”. On sam ovo je istakao u “Amidži šouu” pa dodao da jedva čeka da se vrati na svoje radno mjesto.

– Šta više ima da lažem, krijem, kad će ljudi vidjeti? Ovako. Od ponedjeljka, 13. novembra, počinje “Pretres nedjelje” sa Milanom Miloševićem. Ponovo sam u “Eliti” i vraćam se na svoje radno mejsto. Tako da, molim vas jedan aplauz za mene. Očekivano – kazao je on, pa nastavio:

– Radiću sve što sam i do sada. Ko zna zašto je to dobro. Odmorio sam deset mjeseci… Sa Ivanom Šopić (najviše volim da radim), zato što se dobro poklapamo – bacio je sve karte na sto Milan, a ne sumnjamo da se Darko Tanasijević raduje pojačanju!

Dušica Jakovljević je iste večeri prisustvovala jednom prestoničkom događaju, što je bilo njeno prvo javno pojavljivanje nakon prekida ugovora. Ona je tom prilikom, pred kamerama okupljenih medija, otkrila da više ništa nije isto.

– Nijedna odluka se ne donosi preko noći, pogotovo tako važne odluke. Došao je momenat da se raziđemo. Desilo se da umjesto da slavimo deset godina braka, mi smo se razveli. Ja sam poželjela da odem. Kao u vezama, ne raziđete se odmah kada vam prvi put padne na pamet, nego kada se sve skupi i sklopi – istakla je Dušica.

(Srbija Danas)