NJIH TROJE ĆE SE BORITI ZA OPSTANAK u “Eliti” Na iznenađenje svih direktno nominovan je i NAJVEĆI skandal majstor

Voditeljka Ivana Šopić obavestila je učesnike Elite da su ostali u izolaciju poslali Nikolu Jovanovića predsjednika, a Odabrani Šana, a gledaoci Vesnu Ćuruviju.

Ukućani uglavnom nisu imali dobro mišljenje o predsjedniku, a tokom svojih izlaganja su pokušavali da ga isprovociraju na sve moguće načine.

– Nemam dobro mišljenje ni o Bebici ni o Nikoli. Mislim da je Nikola proživIo dosta trolova tokom svog života, pa se sada ovako ponaša. Svoje kompetente liječi provokacijama, a ni sam nije svjestan koliko je to loše. Beba je pokazala svoje pravo lice. Ostavljam Nenada – rekla je Šan.

– Bebica mi je rekla da sam budala, a tek treba da vidite kakva sam ja budala. Ja sam dobra sa Nikolom, ne želim da ga kandidujem – rekla je Tamara.

– Beba je dobro. Nikada neću preboljeti najgnusnije uvrede na račun Nikole. Prokleli ste moje dijete na najgori mogući način – rekla je Marija.

– To nije tačno – dodao je Nikola.

– Nikola ima trideset dva glasa, a Bebica osamnaest vaših glasova za nominaciju. Nenade, imaš reč – rekla je Ivana.

– Očekivao sam ovakav ishod. Ljudi su bili pošteni – rekla je Bebica.

Kulturan sam, ne vrijeđam nikoga i provokator sam. Nisam pokazao ništa loše. Svi ti moji kvaliteti izazvali su revolt među takmičarima, zato idem u izolaciju – rekao je Nikola.

Više detalja pogledajte u videu.