Nevjerovatno! 60-godišnja žena se zaljubila u 21-godišnjaka, njihova priča je sada viralna! Evo kako žive!

Ljubav djeluje na misteriozan način i može spojiti 2 osobe uprkos svim izgledima. Upoznajte Pam Shasteen, koja je pronašla ljubav sa 21-godišnjim mladićem. Ovaj neobičan par zaokupio je pažnju svijeta, dokazujući da prava ljubav može pobijediti sve. Od njihovog prvog susreta do izazova s kojima su se suočili, ovo je priča o ljubavi koja nema granica.

Bila je to prava ljubav na prvi pogled.

Foto: Pam Shasteen / FaceBook

Upoznajte Pam Shasteen, 60-godišnju ženu koja se do ušiju zaljubila u 21-godišnjeg srcolopa po imenu Jonathan Langevin. Godine su možda samo broj, ali za ove dvije golubice, to se čini kao prepreka koju svijet jednostavno ne može razumjeti.

Pamino srce je zatreperilo od uzbuđenja kada je 2018. godine naišla na Jonathanovu poruku u aplikaciji za upoznavanje. Na prvi pogled mislila je da je on samo još jedan tinejdžer s bebinim licem. Ali kada su počeli da razgovaraju, Pam je ubrzo shvatila da je Džonatan daleko od još jednog mladalačkog đira.

“Jonathan je ljubav mog života i nije me briga šta neko misli”, objasnila je.

Foto: Pam Shasteen / FaceBook

Pam je u početku oklijevala zbog njihove razlike u godinama, ali nije mogla zanemariti iskru koju je osjetila s Jonathanom. Zaljubili su se, a on je otkrio da zapravo ima samo 19 godina. Uprkos društvenim normama, bili su posvećeni tome da njihova nekonvencionalna ljubavna priča funkcioniše.

Šezdesetogodišnjakinja je bila iznenađena kada ju je Jonathan, koji je volio starije žene, progonio uprkos tome što već ima odraslu djecu i što je baka. Nakon video poziva, otputovao je iz Minnesote u Oklahomu da bude s njom. Nakon ličnog susreta, Pam se zaljubila u Jonathana i ideju da bude zajedno s njim.

Foto: Pam Shasteen / FaceBook

Pam je ubrzo odlučila da upozna Jonathana sa svojim ćerkama.

Uprkos svoj spoljnoj buci, par je proveo nekoliko dana zajedno pre nego što je Džonatan morao da ode u Minesotu. Pam nije željela da ode i molila ga je da ostane, a on je bez oklijevanja pristao. Pošto ga ništa nije sputavalo u Minnesoti, Jonathan je odlučio da se preseli u Oklahomu kako bi bio s Pam.

Pam je željela da njene kćeri upoznaju Jonathana i obavijestila ih o njegovim godinama. Tokom posjete, Džonatan se igrao sa Paminom unukom, a njene kćerke su postale otvorene i sretne zbog ideje da njihova majka izlazi sa nekim mlađim.

Ali Džonatanu nije bilo lako.

Foto: Pam Shasteen / FaceBook

Jonathan je također morao objasniti odnos svojim roditeljima, koji su znali za njegovu privlačnost prema starijim ženama i dali mu svoj blagoslov.

Kada je par nekoliko sedmica kasnije upoznao Pamine prijatelje, ispostavilo se da je to bila katastrofa, uprkos Paminim očekivanjima njihove podrške. Odbili su da komuniciraju sa Jonathanom tokom njihovog sastanka, što je dovelo do neprijatne tišine. Kasnije su upozorili Pam da je Jonathan koristi u vezi. „[Prijatelj] je rekao da je dovoljno mlad da mi bude unuk i da mi je potrebna terapija. Bila sam tako povrijeđena”, rekla je Pam. Odlučila je da ih zauvek izbaci iz svog života.

Na kraju krajeva, ono što je važno je da su sretni.

Foto: Pam Shasteen / FaceBook

Pamino srce se nadima od radosti dok razmišlja o ljubavi svog života. On je komadić koji nedostaje u njenoj slagalici, za kojim je tragala cijeli život. Iako su joj neki od njenih najbližih prijatelja zbog njega okrenuli leđa, Pam duboko u srcu zna da je napravila pravi izbor. Za njihovu ljubav vredi se boriti, a ona je spremna da učini sve što je potrebno da je održi snažnom.