NEKO JE USLIKAO OVU KUĆU I SAD SVI PLAČU OD SMIJEHA: Ovakvu fasadu još niste vidjeli (FOTO)


Vlasnici kuća na brdovitom Balkanu često znaju biti prilično kreativni i nekonvencionalni kad je uređenje fasada u pitanju.

Ali ovakav dizajn još niste vidjeli.


371658a4-3382-45e6-87d4-89a282da58d8

Marina Tucaković bila je jedna od najpoznatijih autorica stihova nekih od najvećih hitova u našoj regiji, a izgubila je bitku poslije teške bolesti u 67. godini prije dvije godine. 


Među velikim hitovima našla se i jedna pjesma u koju je Marina dodala samo pet riječi i tako od nje napravila veliki hit. U pitanju je pjesma Nede Ukraden ”Zora je”. Pjevačica je jednom prilikom ispričala da je Marina ovoj pjesmi dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 200 hiljada maraka.

Pjesmu je napisao pokojni Đorđe Novković, međutim pjevačica nije bila zadovoljna tekstom te je osjećala da joj nešto nedostaje. Nakon toga je odlučila kontaktirati Marinu koja je ispunila Nedina očekivanja.

marina-tucakovic

– Pozvala sam Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ”Suza je iz oka kanula”. Njoj je taj stih donio više od 200 hiljada konvertibilnih marki – rekla je Neda svojevremeno u jednom od intervjua.

Osim za Nedu, Marina je pisala i za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i brojne druge zvijezde.

neda-ukraden

Neke od hit pjesama koje su izašle iz njezina pera su “Tri sam ti zime šaptala ime”, “Što to bješe ljubav, “Malo mi je jedan život s tobom”, “Tridesete” Severine i mnoge, mnoge druge.

Njenim stopama krenuo je i njen sin Laća, koji je nedavno preminuo u Izraelu. Smrt njenog sina šokirala je javnost, a godine 2008. ostala je bez sina Miloša Radulovića koji se predozirao i preminuo u 24. godini.

Veliki hit Ane Nikolić, koji je up