NE PRESTAJE SUKOB KARLEUŠE I SAŠE POPOVIĆA! ONA ŽESTOKO ODGOVORILA NA PROZIVKE: “Ja sam njima, nesretnima, …”

Ne prestaju sa sukobom!

Jelena Karleuša gostovala je u jutarnjem programu “Uranak”, u okviru promocije predstojeće turneje, prošlonedeljnog koncerta i izdavanja albuma “Alfa i “Omega”.

– Prije koliko si snimila prvi album, kada si shvatila da imaš dvije potpuno drugačije žanrovske stvari? – pitala je voditeljka.

– Bila sam u životnom i karijernom problemu kada je umrla žena koja mi je do tad napisala sve albume. Posle njene smrti odlučila sam da se okrenem mlađim autorima, kantautorima, kolegama. Otkrila sam Mimi Mercedes, Gazda Paju, Sajsi MC. To su divni, talentovani ljudi koji nisu samo hip-hop. rep, trep. Oni su na ovim albumima pokazali šta mogu. Na primer, Milan Stanković mi je napisao i komponovao pjesmu takođe.

– Moraš ići ispred svog vremena. Ja nisam željela da budem ja, već da budem nova ja. Da mi je album kao Jelena iz 2005. za mene bi to bio veliki, veliki korak unazad. Neki reper Lil Miks, Lil Piks iz Amerike ima milijardu pregleda na društvenim mrežama a niko ne može da mu pogodi ime, dok jedna Bijonse poslije mjesec dana turneje prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara. Sljedeće godine taj Lil Miks, Nući, ćući neće ni postojati.

Voditeljka i Jelena su se tokom razgovora dotakle i teme koja mnoge zanima, a to je odnos između “Zvezda Granda” i nje.

– Ja sam “Zvezdama Granda” punih 6 godina pravila gledanost. Sada kad su na nivou statističke greške naravno da će da se zalijepe za mene. Da li si ikoga čula u zadnjih godinu, dvije da pominje Zvezde Granda? Pominjem ih samo kada oni pominju mene. Znala sam da im treba malo marketinga. Očekivala sam da mi se zahvale, ali nisu – rekla je Jelena.

– Da ti se zahvale? – pitala je voditeljka.

– Da, ali nema veze. Ja sam njima nesretnima omogućila malo reklame, da se dva dana piše o njima, koje više a ma baš niko ne pominje. Nema mimova, nema ih na društvenim mrežama, umrla im je franšiza – rekla je Jelena.

– Je l’ ti nedostaju Zvezde Granda? – zanimalo je Jovanu Joksimović.

– Ne, zato što sam to šest godina radila apsolutno bez dinara. Zahvalna sam jer su mi pružili šansu da budem na televiziji kad niko nije htio, ali tu šansu su dali i jednoj Viki, Đorđu Davidu pa oni to nisu iskoristili nikako – rekla je Jelena kroz smijeh.