NE BACAJTE STARI NAMJEŠTAJ: Evo kako da sredite bakinu komodu za male pare i pretvorite je u modernu


Kada vidite kako lako možete stari komad nameštaja da pretvorite u moderan, nikada više nećete bacati bakine komode, natkasne ili police.

Potrebno vam je samo malo strpljenja, par alata i velika mašta. Ovo svako može. Za male pare osvežite izgled vašeg životnog prostora


U videu ispod možete da vidite ubrzan proces restauracije komode. 

Pogledajte OVDJE

Ana, sada već bivša nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, ovog vikenda će se useliti u “Zadrugu” i poslije javne preljube i izdaje suočiti sa bivšim emotivnim partnerom, s kojim je živela dugih petnaest godina.

Željko Mitrović najavio je njen ulazak u “Zadrugu”, a Ana je aktivna na društvenim mrežama, gdje joj brojni korisnici Instagrama, inače fanovi “Zadruge”, pružaju podršku nakon emotivnog brodoloma koji joj je priredio Zvezdan, ušavši u vezu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Ana je u nedelju prvi put stala pred TV kamere u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, gde su pale i suze, a kasno sinoć je emotivnu poruku podeijlila putem Instagrama.

-Istini nije potrebno mnoštvo ljudi da bi egzistirala ili pobijedila. Istina će pobijediti, pa makar je niko ne podržavao. Laž je ta koja gubi, pa makar je cijeli svijet podržavao – glasi poruka koju je podijelila Ana.


(pink.rs)