NAŠAO ŽENU NAKON RAZVODA OD MILIJANE (26): Milojko (78) doživio horor sa 50 godina mlađom ženom, a evo s kim je sada


Milijana Bogdanović (26) proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, ali i brakom sa pola veka starijim Milojkom Božićem (78), piše Blic.rs.


Milijana je nakon gala svadbe u Pilatovićima ubrzo shvatila da svoj život ne vidi sa Milojkom, pa je nakon javnih prevara pao i razvod. Ubrzo je Milojka zamijenio penzioner Miloš, a onda i Ivan Gavrilović, pa 23 godine starijim gospodinom.

Sa druge strane, svi su se pitali da li je Božić nakon ljubavnog brodoloma sa Milijanom našao svoju srodnu dušu.

Kako su pisali domaći mediji, u pomoć Milojku posle razvoda pritekla je komšinke iz Pilatovića.


Kako je “Informer” pisao Milojko se nije odvajao od komšinke koja je vodila računa o njemu, pa su mještani odmah krenuli sa nagađanjima da će se opet oženiti.

– Milijana ga je čuvala, uzimala pare, i iskorišćavala, javno ga je varala. Komšinka to ne radi – rekao je izvor tada za gorepomenuti portal.

– Gospođa koja je veoma bliska sa Milojkom njegovih je godina, fina je, školovana, ima manire, a nije skandal majstor kao Milijana – rekao je čovjek koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, Milijana Bogdanović na svom Instagram profilu redovno je dijelila fotografije sa svojim partnerima, za razliku od Milojka, koji se nakon učešća u “Parovima” povukao iz javnosti.