Naša pevačica na odmoru pokazala celo telo, muškarci, uzmite čašu vode i pogledajte FOTKE

Pevačica Marina Visković opravdala je titulu jedne od najzgodnijih naših pevačica kada je na društvenim mrežama podelila vrele kadrove sa odmora.

Naime, Marina je nedavno spakovala kofere i otišla u toplije krajeve, a odatle je pratioce obradovala zavodljivim fotografijama u bikiniju.

Ona je objavila niz fotografija sa plaže i iz bazrna, a u prvom planu bilo je njeno istrenirano telo, ali i bujne silikonske grudi.

Komentari ispod objave samo su se nizali, a reklo bi se da su svi oduševljeni pevačicinim izgledom.

Podsetimo, Marina je nedavno otkrila da nikada nije bila sa oženjenim muškarcem, a priznala je i da se u njenom telefonu može pronaći dosta toga.

– Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve- rekla je ona tada.