NAPUSTILA “Elitu” – vanredna odluka produkcije iznenadila sve, napravila haos i izašla iz rijalitija

Nevjerovatna scena.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović doživjele su pravi pakao kada su vidjele da je u Elitu ušla Matea Car. Naime, Matea Car je otkrila da se dopisivala sa Anitom, pozivala u Beograd i da joj je slala eksplicitne poruke. Ova vanredna odluka produkcije o gostovanju iznendila je gledaoce ali je pravo iznenđenje bilo za prvi lezbijski bračni. par

Matea je ušla u rijaliti i suočila se sa Matorom bez Anite u Šiša baru. Kada joj je sve ispričala, Matea je napustila Elitu.

– Ja znam detalje sa svatova, koji samo vas dve znate. Znam da je cepala venčanicu zbog svađe. Ja nisam ovde došla da bih ušla u Zadrugu, ali ne mogu da slušam priče više. Prekinula sam vezu sa devojkom čim sam počela da se dopisujem sa Anitom, na Tik Toku se sve zna, imam skrinšotove njenih golih slika, znam napamet celu vašu sobu u Crnoj Gori gde ste se venčale. Došla sam ovde da ti kazem da prepiske postoje, svašta smo pisale – ispričala je tom prilikom Matea.

Situacija je postala vrlo napeta, a onda kada je obavila i ispričala svoje Matea je napustila Elitu.

Ona se vratila u studio kod Ane Radulović, gde je bio i Darko Tanasijević.

– Matea, kako komentarišeš Anitine izjave? – upitala je voditeljka.

– Šokirana sam jer je Anita rekla da me je držala blizu zbog straha. Kakvog straha? Je l’ sam ja pokretala inicijativu da se čujemo i vidimo? Istina je da sam rekla da sam na putu za Srbiju, ali nikada je nisam prva pitala da se vidimo. Žao mi je Matore. Ne mogu da ispadnem humanitarac, ali ako joj jesam učinila uslugu, drago mi je, ako nisam, žao mi je zbog toga – kazala je Matea.

– Da li misliš da će Matora ipak pokleknuti i oprostiti Aniti? – upitala je novinarka.

– Ona je veliki emotivac. Nadam se da neće. Moram samo da kažem da nikada nisam proganjala ženu od Ša, ja sam se s Vanjom družila, ali je druenje prekinuto iz nekih razloga – kazala je Matea.

– Da li bi mogla da se suočiš sa Anitom nakon svega? – upitala je voditeljka.

– Okreće sve na svoju vodenicu,zbog toga sam bijesna. Ja s njom smem da se suočim, jer znam šta govorim – kazala je Matea

– Je l’ si se stavila u Matorinu poziciju? – upitala je novinarka.

– Mene je partnerka varala, ali mi je bilo drago jer sam saznala za to – kazala je Matea.

Detaljnije u nastavku: