‘Napravio Sam Djevojci Palačinke’


Napravio sam djevojci palačinke, namazao ih eurokremom, plazmom, isjekao banane, stavio sa strane sladoled i donio joj u krilo, a ona mi je rekla…


ljubav-partneri

…da ne voli palačinke ako nisu sa nutelom i da ne može da jede. Bacio sam tanjir sa sve palačinkom u đubre, izašao iz svog stana, poslao joj poruku da zaključa stan kad bude krenula kući i ostavi ključ u sandučetu. Izvinjava mi se i dalje, ali ja sad imam djevojku koja jede i praznu palačinku ako se potrudim da joj napravim.

Džon Polo upoznao je Mišel Meri u srednjoj školi. Za vreme odmora stalno je gledao da bude pored nje i brzo su se zaljubili jedno u drugo.

Poslije nekoliko godina zabavljanja odlučili su da se i vjenčaju. Prvo je tokom ljeta došao red na građansko vjenčanje, poslije čega su rešili da se i krajem jeseni i uzmu u crkvi, piše NBC Chicago.


1

Međutim, tokom ljeta se Mišel razboljela. Ozbiljno. Na pregledima kod ljekara pronađeno je ono najgore. I to uznapredovalo. Posljednji stadijum, piše Objektiv.

Džon i Mišel bili su očajni. Ni djecu nisu stigli da dobiju, a ona će umrijeti. I to se i desilo nekoliko dana prije zakazanog crkvenog vjenčanja. Džon je ostao sam.

Sedam dana poslije sahrane voljene Mišel Meri, u njenom telefonu pronašao je dvije slike koje su ga oborile na zemlju. Na njima je preminula supruga bila u vjenčanici koju je čuvala za crkveno vjenčanje.

2

“Na gradskom vjenčanju bili smo ‘normalno’ obučeni, a za crkveno smo se posebno spremali. Kada sam vidio njene slike počeo sam da plačem. Nisam ni znao da je tokom ljeta išla sa drugaricom da proba vjenčanicu i da se slikala u njoj. Te dvije slike ostaće mi zauvijek u sjećanju i sačuvaću ih”, napisao je Džon na Fejsbuku.

Njihova priča obišla je svijet. Sve se dogodilo 2017. godine, a Džon je prije mjesec dana postao otac prelijepe djevojčice, pošto se vjenčao drugom ženom tokom epidemije koronavirusa.