NAKON ŠTO SAM TROJKE RODILA, OSTAVIO NAS JE UZ REČENICU “SHVATIO SAM DA NISAM SPREMAN” …


Nakon što sam trojke rodila, ostavio nas je uz rečenicu “Shvatio sam da nisam spreman”. Plakala sam danima, mama me je tješila spominjući moje novorođene kćerke. Polako sam se uz pomoć porodice oporavljala i od poroda, i od rastanka.


Djevojčice su odrastale i često pitale za oca. Nije im bilo lako, a ja sam im govorila “Vratit će se sa poklonima”. Šta sam im mogla reći? Još su male bile. Propustio je dosta toga u njihovom životu. Polako su počele shvatati da ih lažem. Kad su napunile deset godina rekla sam im istinu. Od tada me više nikad za oca nisu pitale. Samo se jednom pojavio na vratima i kao zaželio se njih. U tom trenutku sve tri su izašle pred vrata i rekle mi da zatvorim. Sa osmijehom sam ih poslušala. Izvini dušo, ali su naučile i bez tebe da žive. (receptizatren.club)

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je Damjana O. za kojim su intenzivno tragali od ponedjeljka nakon što je mučki napao svoju bivšu nevjenčanu suprugu K.M.

Kako smo već prenijeli, on ju je prvo povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade sremsko-mitrovačke bolnice ispred koje se dogodio incident, a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Veća tragedija spriječena je brzom reakcijom Vladimira Kondića (25) koji je sa bratom prolazio tuda te je otjerao nasilnika, a snimak ovog incidenta osvanuo je na društvenim mrežama.


af0a729e-dcda-4220-9664-99d727c87dd4

Podsjetimo, muškarac koji je otjerao nasilnika i na društvenoj mreži objavio snimak incidenta, kaže da ne zna šta bi se desilo ženi da joj nisu pritekli u pomoć.

– Zalijepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali policija ne reaguje na to. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa ljekarskom dokumentacijom, a policija i dalje nije došla. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu – napisao je ispod snimka heroj koji je spriječio tragediju, piše Blic.