NAKON OVOG PRIZNANJA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Bivša ljubavnica se OGLASILA O Ani Ćurčić, ISPRIČALA SVE


Bivša članica grupe “Models” i rijaliti učesnica Dragana Mitar nedavno se poslije osme operacije nosa pojavila na jednom dokađaju i te je pomenula aktuelnu aferu iz Zadruge i otkrila da li podržava Anu Ćurčić ili Anđelu Đuričić.


Naime, kako se nedavno pisalo, ona je zbog silnih intervencija koje je imala na nosu izgubila hrskavicu, međutim, kako je sad objasnila na operaciju osmi put morala je zbog sasvim drugog problema, koji je krivica ljekara.

– Ja sam zaista super i odlično. Sve zahvate koje sam radila radila sam da bih sebe ispunila. Istina je da sam Maji dala kontakt doktora koji svima radi iste noseve. Imala sam neku komplikaciju od silnih zahvata, infekcija mi je istopila implant, to je bilo stresno jako za mene. Nisam se operisala jer mi je dosadno nego da bi bilo sve u redu. Uplašila sam se za svoje zdravlje, ali molim Boga da je sada sve okej. Pokajala sam se što prvi put nisam otišla kod pravog doktora – rekla je Dragana Mitar.


Dragana Mitar o akteulnim temama u Zadruzi
foto: Red TV printscreen

Inače, kako je i sama priznala nedavno, Dragana je samo za intervencije koje je imala na nosu do sada potrošila oko 15.000 eura, a kako sad izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Kako se na istom događaju pojavio i njen bivši Edo, Dragana je otkrila u kakvim je odnosima s njim, pa pomenula aktuelnu situaciju u Zadruzi i otkrila na čijoj je strani, s obzirom na to da je bila i u “koži” ljubavnice, ali i “koži” prevarene žene.

Dragana Mitar o Anđeli i Ani
foto: Red TV printscreen

– Rekla sam da je sve to komplikovano, ali šta da se radi zaljube se ljudi i vjerovatno se prezasite nekako, ali je baš ružno na ovakav način. Nažalost, bila sam i u Aninoj ulozi, ali i u Anđelinoj. Ona je mlada djevojka, i ja sam u mladim godinama uradila ono što je sada ona, a opet iz ove perspektive sada bih podržala Anu i ovog puta ću da stanem na Aninu stranu – završila je ona.