NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG, ČIJE SE PROGNOZE UVIJEK OSTVARUJU, SAD OTKRIVA: Za sljedeći znak april je sudbinski mjesec


Tamara Globa je Astrolog je detaljno analizirala šta da očekuje najsretnije znake zodijaka u aprilu.


U aprilu se konačno može u potpunosti osetiti dolazak proljeća. A najpoznatiji ruski astrolog Tamara Globa otkrila da je da je u baš u ovom mjesecu svoje dugo sanjane snove ispuniti upravo Ribe! Ovom predstavniku zodijačkog kruga zvijezde obećavaju posebnu lakoću u svim poduhvatima.


Ribe će postati pravi izabranici sudbine i biće velikodušno obdareni. U aprilu 2023. očekuje ih nevjerovatna sreća u finansijama i ljubavi. Usamljene Ribe će sigurno upoznati osobu koja će ih usrećiti. Moći će da uživaju u romansi koja im je toliko nedostajala u životu.

Predstavnike ovog znaka čekaju velike akvizicije i kupovine, prilike za nekretnine. Ali u isto vrijeme treba pažljivo pratiti svoje zdravlje – dugotrajne hronične bolesti mogu se pogoršati.

horoskop-3

Ribe će konačno moći novcem da riješe probleme i ostvare svoju negovanu želju. Tamara Globa je upozorila rođene u ovom znaku da će jedini uslov za uspjeh biti sposobnost i želja da preuzmu odgovornost i preuzmu inicijativu.

I uopšte ovaj vodieni znak će kroz cijelu godinu pratiti sreća. Zato što je Saturn, planeta koncentracije, početkom marta ušao u znak Riba. Ovo će svrsishodnim predstavnicima sazviježđa donijeti mnogo posla, zarade, priliku da se prilagode i rade ono što su Ribe nekada željele da ožive. Takođe, 2023. je dobra za učenje i podučavanje.

Osim toga, Globa je naglasila da će se godina Zeca mnogo promijeniti u životu svih znakova:

– Za neke je ovo početak novih događaja, za neke materijalni, lični uspjeh. A za neke, naravno, ovo su i neuspjesi i gubici. Prema riječima Tamare, sada dolazi veoma važan period – donosi promjene u svijetu i društvu – objašnjava.

Astrolog savjetuje da se držite jedni za druge, za voljene, za porodicu.