“Muž i ja smo imali samo jednu opciju”

Muž i ja dugo nismo mogli dobiti bebu i jedina opcija nam je bila vantjelesna oplodnja.

Nismo imali dovoljno novca, pa smo bukvalno prosili od naših porodica, kako bi smo barem dobili šansu da postanemo roditelji. Moji majka i otac žive u velikom stanu i imaju jedan manji koji izdaju.

Samo su slegli ramenima i rekli: “Pa ništa, ako nemate – nemate”. A svekar i svekrva prodali jedini stan koji imaju, kupili manji i nama dali ostatak novca, bez da smo im tražili da urade tako nešto veliko.

BONUS

Bivša učesnica “Zadruge”, Sandra Čaprić, do porođaja ima još samo mjesec dana, a sada je pokazala kako izgleda u osmom mjesecu trudnoće.

Kako je do porođaja dijeli još samo malo, Sandra svoje vrijeme uglavnom provodi odmarajući i pripremajući se za najlepšu životnu ulogu.

Ona je sada objavila fotografije na svom Instagram profilu kako pozira u 9. mesecu trudnoće, a na kojima je trudnički stomak u prvom planu. Fotografije možete pogledati na njenom Instagram nalogu:

http://

View this post on Instagram
A POST SHARED BY SANDRA ČAPRIĆ OFFICIAL (@SANDRACAPRIC.OFFICIAL)

Sandrin partner je, inače, imućni biznismen koji nije poznat javnosti i ne pripada svijetu estrade, a ona je prije nekoliko mjeseci medijima otkrila da čeka njegovo dijete.

– Otac deteta je tu. Nije iz ovog našeg sveta. Moj partner ima svoj biznis, nema veze sa estradom. Nekih godinu dana smo zajedno, tako, šta znam… Inače, spopadaju me, iako sam u drugom stanju – rekla je nedavno Sandra za medije.