MOMENTALNO SANKCIONISAN ZBOG UDARCA – Produkcija donijela hitnu odluku, ovome se niko nije nadao!


U toku današnjeg dana, došlo je do sukoba između Ivana Dragića i Aleksandre Momčilović koji su tokom rasprave došli i do fizičkog obračuna u kom je Dragić nasrnuo na svoju djevojku i štipao je i grebao.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Dragić navodno bio grub prema Aleksandri, budući da su bili ispitani i prije nekoliko nedjelja u emisiji “Pitanja novinara” a vezano za temu nasilnog ponašanja.


Tim povodom Veliki šef je donio odluku da se mjesečnim honorarom kazni Ivan Dragić.

U Bijeloj kući je došlo do nezamislivih scena kada su se Anastasija Stanojević Palčica i Anita Stanojlović zvjerski potukle!

Sukob je prvo počeo između Palčice i njenog dečka Marka Petruševića Petrućija, da bi potom umješali i Anitu, na koju je Palčica onda nasrnula.

– Anita je l’ ja flertujem sa Bilalom? – upitala je Palčica, a kada je ova odgovorila potvrdno nastao je potpuni haos.

Palčica se zatrčala na Anitu, oborila je na garnituru, a onda je krenulo čupanje kose, šutiranje i udaranje i rukama i nogama! Djevojke apsolutno niko nije mogao da obuzda, pa čak ni Petrući koji je odmah stao između njih dvije, a eskaliralo je kada je Palčica zubima ujela Anitu u predjelu stomaka i nanijela joj ozbiljnu povredu.


– Pogledaj šta mi je uradila! – vrištala je Anita pokazujući stomak zadrugarima, koji su bili šokirani jer je uspjela da joj otkine komad kože!

– Napolje mala seljančica odmah! Diskvalifikacija iste sekunde šta nam ovde svima radi! – vikala je Ana Spasojević.

– Zovite ljekara hitno! Daj hidrogen, au druže šta ti je uradila! – vikali su šokirani zadrugari kada su vidjeli Anitin stomak.