“MOJA MAJKA ME MRZI I NAZIVA POGRDNIM IMENIMA!” Nacija plače nakon teške ispovijesti, tuga u glasu se čuje


Dalila Dragojević, bivša učensica Zadruge, sada voditlejka na televiziji “Hype” ugostila je u svojoj emisiji Ljubu Pantović, takođe bivšu zadrugarku i majku Aleksandre Subotić.


Mnoštvo je tema o kojima su razgovarale,a svakako najzanimljivije je bilo ono koje se ticalo njenog odnosa sa majkom. Takođe, istakla je kako je njena najveća životna podrška bila baka Persida.


.

Ljuba-Pantović

Foto: Srbija Danas

– Baka me je naučila da svakoga pregazim i da ostvarim svoje ciljeve. Ona mi je bila jedini oslonac. Moja majka ne zna ni koje sam ja medalje i šampionate osvojila. Zna samo za majsku nagradu, jer je to nešto što dobijate jednom u životu. To je velika svečanost na kojoj su bila i moja djeca. Za ostale stvari ni ne zna, jednostavno je boli d*pe. Ona nikada nije bila ponosna na mene i smatram da me nikada nije voljela i da me dan danas ne voli.

Možda je ružno što to kažem, ali je istina. Moju majku je bilo briga za mene i nikada nije bila dežurno oko – izjavila je na ivici suza Ljuba Pantović.

– Ona me je nazivala pogrdnim imenima, nazivala me je silikonskom zvezdom. Tako se majke nikada ne ponašaju – zaključila je Ljuba.