Mlad Mjesec u Škorpiji će 13.11. potpuno IZOKRENUTI ŽIVOTE ovih 5 znakova: Oni su NA NAJVEĆEM UDARU i očekuju ih dramatične promjene
Mlad Mjesec u Škorpiji 13.11. jedan je od energetski najsnažnijih događaja. Ipak, ovih 5 znakova Zodijaka trebalo bi da se pripreme za ovaj period – očekuju ih dramatične promene.

Evo kojih 5 znakova je na najvećem udaru.

Škorpija

U periodu mladog Mjeseca, ne samo Sunce, već i Mesec i Mars biće u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan talas energije: usmerite ovaj resurs prema ostvarenju svojih ciljeva. Inače ćete se susresti s povećanom razdražljivošću i agresivnošću.

Tokom mladog Mjeseca, jedan od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu i prolaziće kroz vašu 2. kuću. Nemojte da se plašite snažne želje da vratite red u svoje emocije.

Glavna tema ovog mladog Mjeseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vašim emocijama i samopoštovanju. Pokušajte da zapišete u svoj dnevnik sve misli koje vam nadolaze 13. novembra: među njima možete pronaći svoje nove smernice i vrednosti.

Lav

Glavna tema mladog Mjeseca u Škorpiji za Lava je porodica i dom. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Mjeseca i Marsa u Škorpiji kroz 4. kuću. Razmislite o tome šta biste željeli da ili u odnosu s roditeljima.

Istražite: možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Razmislite: da li vam je prijatno kod svoje kuće? Sasvim je moguće da je došlo vreme da ažurirate svoje životne uslove.

Mars u Strijelcu proći će kroz vašu 5. kuću, povezanu s decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o proširenju svoje porodice, tada je period mladog Mjeseca idealno vrijeme za to.

Inače, vredi ovu energiju usmeriti u kreativnu aktivnost. Na primer, posetite zanimljivo predavanje o umetnosti ili se prijavite za neki kurs.

Ovan

Došlo je vrijeme da se suočite sa svojim nesvesnim iskustvima i strahovima: mladi Mjesec će vas zateći u 8. kući. U istom razdoblju, asteroid Hiron, odgovoran za liječenje mentalnih trauma, biće u vašem horoskopskom znaku.

Možda osjećate da uprkos svim naporima ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Ovog mladog Mjeseca mogli bi da vas posete depresija i nedostatak inicijative.

Nemojte da bježite od ovih bolnih osjećanja i emocija: obavite svoj rad sjenke i započnite svoje iscjeljivanje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati sve dok ne naučite svoje lekcije.

Ribe

Mladi Mesec u Škorpiji naći će vas u 9. kući, povezanoj s duhovnim rastom, putovanjima i verskim pitanjima. U isto vrijeme, Neptun, vaša vladajuća planeta, i Saturn biće u Ribama.

Nadolazeći mladi Mjesec za vas je povezan s potragom za novim idealima, pokušajima razumevanja verskih pitanja. Bavite se proučavanjem filozofskih učenja, verskih pokreta – bilo čega što će vam pomoći da manje pažnje posvećujete materijalnim stvarima.

Saturn u vašem horoskopskom znaku uravnotežuje duhovne i materijalne energije: zahvaljujući tome, vaš duhovni rast neće se pretvoriti u izbegavanje stvarnosti.

Bik

Vrijeme je da razmislite o porodici! Upravo je to tema koja će vas progoniti za vrijeme mladog Mjeseca. Mogući su događaji koji će radikalno promijeniti vaš stav prema braku ili djeci.

Venera, vaša vladajuća planeta, prolaziće kroz kuću zdravlja – obratite pažnju na svoje stanje. Možda ste u posljednje vrijeme sami sebi stavljali preveliki pritisak.

Venera u Vagi tražiće od vas da pronađete ravnotežu između posla i odmora, a da na kraju posvetite vrijeme sebi i svojim potrebama.

(Ekaterina Popova, Atma.hr)