MILJANA KULIĆ SE FRAPIRALA KADA JE VIDJELA DA JE ONA UŠLA U ELITU – čak i ona smatra da nisu to čista posla (VIDEO)

Miljani Kulić može svašta da se zamjeri, ali niko ne može da joj opsori da je iskrena i da ima određenu dozu spontanosti i neisfoliranosti koja ju je i učinila slavnom. zbog toga se njeno mišljenje cijeni.

Ona je sa darkom Tanasijeviće razgovarala u Šiša baru o svim aktuelnim temama, ali je posebno bilo interesantno njeno viđenje ulaska Stanije Dobrojević kako bi razgovaral sa Aneli Ahmić.

– Miljana, šta je na tebe ostavilo najjači utisak na tebe ove nedjelje? -pitao je Darko.

– Dolazak Stanije Dobrojević. Vidjela sam sa doka da sjede i pričaju ali sam očekivala drugačiju reakciju od Aneli. Nije trebalo da ljubavnici polaže račune. Tako je ponizila perfidno Stanija kada je rekla da hoće da joj ga vrati. Trebalo je da kaže da je ne interesuju ni ona ni on nego samo njeno dijete. Ovdje niko nije normalan. Stanija se sada pravda kako nije znala da je Asmin oženjen. Ona je sa njim zbog novca a kada je vidjela da novac nestaje došla je da se pere. Još joj pokazuje vjerenički prstem, ne znam kako se Aneli suzdržala. Opasna je i namazana. Tu nisu čista posla i niko nije normalan. Taj Asmin priča ljubavnici koliko puta su on i Aneli imali odnose -rekla je Aneli.

Detaljnije u nastavku: