MILJANA KULIĆ IZBAČENA: Evo gdje se sada nalazi nakon URINIRANJA i demoliranja Zolinih stvari

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola juče su spustili loptu i odlučili da boravak u rijalitiju nastave bez svađe, međutim, danas je došlo do novih problema i bivši par je otkopao ratne sekite i to brže nego što je bilo ko mogao i da zamisli.

Njih dvoje su ponovo napravili haos i jedno drugome bacali stvari u jezero. Obezbeđenje ih sve vrijeme pratilo u stopu, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna, a garderoba i obuća je htjela svuda, pa je imanje u Šimanvocima zbog njihove svađe bilo demolirano. Miljana je u jenom momentu čak i urinirala po Zolinoj garderobi.

Kako bi dodatno napakostila Zoli, Kulićeva je krenula da urinira po njegovim stvarima. Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama, a publika se zgrozila.

Nakon haosa, Miljana je otišla u hotel, kako bi odspavala, a Zola je nastavio da je provocira, pa joj stavio do znanja da nema odmora.

U jednom momentu je Zola izbacio iz prostorije, te je ona uzela svoje stvari i posteljinu, pa otišla u Bijelu kuću, dok ju je on pratio u stopu.

Verujemo da se nakon ovog izbacivanja iz hotela strasti neće smiriti, ali se isto tako nadamo da će sve biti pod kontrolom i u najboljem redu na kraju.