MATORINA MAJKA POTUNO ZANIJEMILA, OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI! Ne mogu da dođu sebi zbog RAZVODA, a evo šta žele da RAŠČISTE sa prijom

Tiktokerka Matea Car napravila je buru u braku Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, tako što je iznijela da se sa Anitom dopisivala na dan njihovog vjenčanja i slala provokativne fotografije. Nakon ove informacije, Matora je dobila nervno rastrojstvo, a kako kativne fotografije. Nakon ove informacije, napominje izvor blizak njenim roditeljima, u planu im je da se uskoro nađu sa prijateljima i sve raskrste.

Matora
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

– Matorini roditelji teško podnose sve ovo što se događa u rijalitiu. Tiktokerka Matea Car napravila je buru u braku Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, tako što je iznijela da se sa Anitom dopisivala. Otac je nekoliko puta završio na infuziji, dok je majka od bola postala potpuno nijema. U planu im je da se narednih dana upute u Kruševac kako bi posjetili Anitinu majku, Angelinu, i sa njom raščiste sve što imaju. Prije svega, ne žele da ih ona blati po medijima, jer oni nisu dio rijalitija. Ne žele da budu javni svijet, to što je njihova kćerka izabrala da servira život na tacni, to je potpuno druga stvar- poručuje izvor, a kada smo pozvali Matorinog oca Hranislava kratko nam je poručio: “Htjeli su samo pare, uživo ćemo sve riješiti”.

Sa druge strane, majka Anite Stanojlović, Angelina prokomentarisala je situaciju u rijalitiju i priču da je njena kćerka varala suprugu Jovanu Tomić Matoru sa tiktokerkom Mateom Car.

Anita, Matora
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

– Tužbe će da dobiju i Jovana i Žana I Đedović. Vjeruj mi da ne pratim, ali to što mi drugi šalju i što vidim da se u usta uzimaju moji sinovi, moje unuče, koje je normalno, a nazivaju ga da je lud i da ujeda narod po putu, debelo će neko da odgovara – ističe Angelina i dodaje kako je sve vrijeme na infuziji zbog stresa.

Blic