MARKO DNK HITNO JE NAPUSTIO RIJALITI, A EVO I ZBOG ČEGA: Zadrugar u lošem zdravstvenom stanju, OVO SU DETALJI!

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK napustio je rijaliti “Zadruga” zbog lošeg zdravstvenog tanja, a njegova supruga briznula je u plač kada je čula odluku Velikog šefa.

Divna i Marko zajedno su se uselili u Bijelu kuću krajem januara, a sada je Marko morao da napusti imanje. Naime, njemu je prije dva dana pozlilo, Kocić je loše psihički, a poznato je da je ranije već napuštao rijaliti upravo zbog ovog problema.

Izvor tvrdi da su Marka udaljili iz rijalitija kako bi obavio razgovor kod psihijatra i psihologa, i utvrdilo se njegovo psihičko stanje.

– Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gdje je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija – rekao je izvor.

– Želimo da vas obavestimo, u dogovoru sa ljekarima, donijeli smo odluku da je zbog Markovog zdravstvenog stanja i pregleda, koje su doktori preporučili da uradi naknadno, najbolje da napusti “Zadrugu” i boravi kod kuće – pročitao je ovonedeljni vođa.

Ovu odluku najteže je podnijela njegova supruga Divna DNK.

– Komšije će da mu pomognu, imamo i rodbinu. On nije navikao ovdje. Ne podnosi galamu, sve ovo mu smeta. Mi smo radili sve zajedno, a sada je on otišao – govorila je Divna.

Kurir.rs/Blic