MAMA MI JE REKLA DA HITNO DOĐEM

MAMA MI JE REKLA DA HITNO DOĐEM KUĆI JER SE NEŠTO ČUDNO DOGAĐA

Snimila mi je moju ženu kroz prozor, KAD SAM VIDIO POBJESNIO SAM, MAJKU VIŠE NEĆU DA VIDIM

opsjed1

 

 

CIJELI CHAT:

opjed1

 

Nakon paradajz turizma u vidu sendviča i mazalica, te bogate zaksuke u vidu jagnjetine, naši turisti u Grčkoj ove godine razvili su sjajan smisao za humor, te se na plaži navodno sad jede i suši.

Unutar grupe “Grčka uživo”, mladić iz Srbije, Andrija Ristić, podijelio je sliku svog navodnog obroka sa plaže koja je izazvala veliki broj komentara i reakcija. Naime, umjesto girosa, sendviča ili neke druge karakteristične hrane za Grčku, on se navodno odlučio da na plaži prezalogaji tradicionalno japansko jelo suši.

Foto: printscreen facebook Andrijin suši na plaži u Grčkoj

– Zadnjih godina stidljivo ali od ove pravi bum doživljava suši na grčkoj obali. Svi barovi na plažama imaju suši u ponudi, a veliki broj ima original japance kuvare. Makoto Nagano like this! Onaj bajča na Sani beach plaži propade jadan od rolanje. Moj favorit su California rolls. Tako da, jos malo pa giros+ mytos aufiderzen, suši + sake vilkomen. Što ste jeli giros jeli ste…”, napisao je Andrija.

727127-susi-orig

U komentarima koji su se nizali ispod objave nizali su se komentari nevjerice, a bilo je i onih koji nisu mogli da vjeruju šta se našlo na njegovoj plažnoj trpezi.

“Ne bi menjala giros za suši nikada”, “Naš je giros jači od svega, pobedićemo i ovo”, “Kako ti nije žao krofni i girosa”, bili su samo neki od komentara.

A ubrzo se oglasila članica grupe navodeći da je suši uvek bio njen izbor ispred svega.

“Konačno nešto i za nas sofisticirane da ne gladujemo više po Grčkoj. Šalim se malo. Grčki specijaliteti su fantastični i treba ih probati, ali na 35+ stepeni i ja bih uvek izabrala kalifornia rolls. Za one koji tvrde da suši smrdi a nisu probali, imate i vegi varijante koje definitivno “ne smrde” ili sa kuvanom ribom koja manje smrdi. Vama Andrija prijatno i lep odmor”, napisala je ona na kraju, piše Informer.