“MAMA JOJ JE PRANGIJA, HTJELI SU SAMO PARE” Prva izjava Matorinih roditelja: Otac završio u Hitnoj, majka kuka na sav glas

Tiktokerka Matea Car napravila je buru u braku Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, tako što je iznijela da se sa Anitom dopisivala na dan njihovog vjenčanja i slala provokativne fotografije.

Nakon ove informacije, Matora je u petak dobila nervno rastrojstvo, a sada su se prvi put za “Blic” oglasili Jovanini roditelji.

Naime, mi smo posjetili njihovu porodičnu kuću u Železniku, a oni su prvi put pred kamerama otkrili koliko se loše osjećaju zbog svega što se dogodilo.

– Tata jako teško sve ovo podnosi. Nije mu dobro. Bio je u Hitnoj, dobio je visok pritisak. A ja? Ja ni ne žalim. Šta smo sve radili da se ne vjenčava. Rekli smo: “Nemoj se vjenčavati”, molili smo je. Do posljednjeg časa nije bilo šanse. Kad je vidim da plače, nije mi lako, ali sad kažem: “Plači” – poručuje na početku Jovanina majka Ana.

– Tek sad vidimo kako je Anita Matoru motala da joj kupi stan u Kruševcu. Mi o tome nismo imali pojma. Nagovarali su je da proda svoj stan koji ima u Beogradu i da kupe veći, kako bi Anita dovela majku, sina i brata… Da otvore resotran i da finansira brata da završi fakultet – drhvatim glasom govori Matorin otac Hranislav i dodaje:

– Majka joj je prangija, htjeli su samo novac. Kad je Anita došla u našu kuću, Jovana nas je molila da je ispoštujemo. Kad je Anita kročila, ja sam izašao iz doma i više nisam ulazio, dok Anita nije otišla. Skovali su plan kad su vidjeli da Matora sve finansira. Prvo nisu bili za tu vezu, pa su odjednom bili – poručuje tužni otac.

– To je zanos, to je kratko. Govorila sam da se ne vjenčava i da ne pravi tu grešku. Šta sve nisam radila. Njen mozak to ne može da prihvati. I sada? Šta? Neka plače, neka se raspada, neka kuka – govori majka.

(BLIC)