MAJKA SE VRATILA IZ PRODAVNICE, U KUĆI ZATEKLA UŽAS: Detalji tragedije u Kikindi, dječak se u igri zadavio kanapom od venecijanera!

KIKINDA – Dječak star samo dvije godine nastradao je danas u Kikindi dok je majka otišla do prodavnice.

Tragedija kakva se u Kikindi ne pamti, dogodila se tokom ranih popodnevnih časova na periferiji grada, u ulici Sterije Popovića.

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, nastradao je dvogodišnji dječak. On je bio sa bratom blizancem sam u kući, dok je njihova majka, na kratko, otišla do obližnje prodavnice. Prema saznanjima Kurira, majka je po povratku iz prodavnice zatekla sina sa kanapom venecijanera oko vrata:

– Istračala je na ulicu i iz sveg glasa počela da doziva pomoć. Jedna komšinica pozvala je Hitnu pomoć, a druga, medicinska sestra, pokušala da dječaka spasi i davala vještačko disanje- prenijele su nam komšije detalje tragedije koja je dirnula u srce sve Kikinđane. Sanitetsko vozilo je dječaka prebacilo u kikindsku Opštu bolnicu, ali pomoći za njega, nažalost, nije bilo:

– Dječak je na Prijemno odjeljenje primljen bez znakova života. Na mjere reanimacije nije reagovao, pa je konstatovana smrt- bilo je sve što nam je rečeno u bolnici.

Ni u kikindskoj policiji zasad nema opširnijih informacija o nezabilježenoj tragediji. Samo nam je potvrđeno da je preminuo dječak koji je početkom novembra trebalo da napuni dvije godine. Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije:

– Istraga je u toku, a ovom slučaju je obaviješteno zrenjaninsko Više javno tužilaštvo- potvrđeno nam je u policiji.